Контракти.ua

1023  —  12.11.21
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Колишня дружина Позитива назвала причину їхнього розлучення
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Колишня дружина Позитива назвала причину їхнього розлучення

Колишня дружина Позитива розповіла журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, про справжні причини їхнього розлучення.

Дизайнерка одягу та екс-дружина Олексія «Позитива» Завгороднього Анна Андрійчук зізнається, вона вже 2 місяця як офіційно розлучена. Зі своїм екс-чоловіком вона познайомилася у 16 років у спільній компанії. Вже у 17 років закохані почали жити у подарованій батьками Ані квартирі, і потроху розбудовувати спільне майбутнє. Олексій зробив пропозицію коханій, і пара одружилася після 6 років знайомства.

«Весілля було ідеальним. Мені, як дівчинці, хотілося сукню від Vera Wang , і мені батьки зробили такий сюрприз. Мені з Америки надіслали сукню від цього модельєра. Гарний ресторан, купа друзів. Я пам'ятаю з нас навіть ведучий не взяв грошей, сказав, що він не бачив крутішого і більше сімейного, милого весілля. Всім дуже сподобалося», - поділилася із журналістами каналу «Україна» Анна.

Вони прожили у шлюбі трохи більше п’яти років. Аня завжди була у тіні свого коханого. Проте, зізнається молода  жінка, вона ніколи й не прагнула популярності. Пара мала непрості часи у стосунках два роки тому роз’їхалася, що і стало початком кінця.

«Ми ж роз'їхалися, щоб зробити паузу, пожити окремо і зрозуміти взагалі, хто є хто. І ми досить довго не розходилися. Ми їздили разом у відпустку, ми проводили час разом, ми планували наше майбутнє. Це не те, що я психанула, сказала: «Ідіть всі в баню, я царівна, хочу жити сама». Ні, звичайно. Це боляче, це складний переломний момент. Особливо, коли я прийняла рішення, що треба вже відпускати один одного, щоб кожен був щасливим окремо, тоді був стан, коли ти почуваєшся на повному дні. Це дуже боляче», - говорить Анна Андрійчук.

Тоді у ЗМІ  писали про те, що причиною остаточного розпаду шлюбу Позитива стала танцівниця Юлія Сахневич, з якою він танцював в одному з шоу. На каналі «Україна» Анна наважилася вперше пролити світло на всі чутки щодо їхнього з Позитивом розставання.

«Чутки та плітки у шоу-бізнесі весь час ходять. І все життя Льоші приписують якісь романи. Тому вірити чуткам усім – я не вірила б. Вони танцювали разом в одному проекті, - каже Анна та додає, що на той момент вони з Олексієм уже не жили разом. – Ми повністю переросли один одного. У Льоші одна історія – це музика, студія, якісь свої моменти. У мене зовсім інша історія. Ми не мали вже спільних інтересів. Ми мали класне минуле. Я насправді Льоші дуже вдячна, це напевно найбільший вчитель у моєму житті. Напевно, як і я у його. Тому ні в кого не залишилося жодних образ. Все саме по-дорослому, по-людськи. Тобто, це не було просто. Ось я там психанула та пішла. Ні, це було усвідомлене рішення», - поділилася Анна Андрійчук.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

Статьи по теме
Гороскоп на 5 березня для всіх знаків зодіаку: день потужної позитивної енергетики
Гороскоп на 5 березня для всіх знаків зодіаку: день потужної позитивної енергетики

День потужної позитивної та творчої енергетики, яку потрібно використовувати для реалізації глобальних проєктів.
05.03 — 826

Гороскоп на 17 січня для всіх знаків зодіаку: день неймовірно сильної позитивної енергії
Гороскоп на 17 січня для всіх знаків зодіаку: день неймовірно сильної позитивної енергії

День неймовірно сильної позитивної енергії, приплив якої може відчути кожен із нас.
17.01 — 1369

Гороскоп на 13 січня для всіх знаків зодіаку: день позитивної, але пасивної енергетики
Гороскоп на 13 січня для всіх знаків зодіаку: день позитивної, але пасивної енергетики

День позитивної, але пасивної та неквапливої енергетики, яка спрямована не на зовнішні обставини, а на внутрішній світ людини.
13.01 — 11576