Контракти.ua

417  —  08.11.21
Ведучий шоу «Я везу тобі красу» пояснив, як не стати аб'юзером щодо себе
Ведучий шоу «Я везу тобі красу» пояснив, як не стати аб'юзером щодо себе

Багато хто з дівчат знає, що таке партнер-аб'юзер, але нерідко ми самі робимо так щодо до себе: знецінюємо, критикуємо і тому не віримо, що можемо зустріти своє кохання. Ведучий каналу «Україна» Юрій Царьов допоміг героїням проєкту «Я везу тобі красу» вибратись із цієї емоційної ями та почати нове життя.

Ведучий каналу «Україна», арт-коуч і НЛП-практик Юрій Царьов пояснив, що дуже важливо зробити, коли вас почали знецінювати.

Перша порада

Не тримайте все у собі

Багато дівчат бояться розповісти про проблеми у стосунках комусь із близьких, щоб їх не засмутити. Але ви ще більше заганяєте себе в кут. Обов'язково поділіться з кимось із подруг, із мамою, або з психологом тим, що насправді відбувається.

Друга порада

Не тіште себе ілюзією, що партнер  коли-небудь зміниться

Найбільша помилка – сподіватися, що кохана людина перестане вас знецінювати, зраджувати і т. ін.

«Щойно з'являється перший дзвінок, що людина починає не поважати вас, знецінює чи погрожує, потрібно збирати речі та йти від неї», – сказав ведучий мейковер-шоу «Я везу тобі красу» Юрій Царьов.

Чому важливо припинити такі стосунки? Бо через деякий час розрив все ж таки настає, але наслідки вкрай неприємні, тому що у подальшому дівчина:

– довгий час не може побудувати нові стосунки або знаходить партнерів, які її знову ж таки не поважають;

– починає сама виконувати всю чоловічу роботу, а чоловіки не сприймають її серйозно, тому що хочуть бачити поряд із собою дівчину, а не мужика у спідниці;

– бере всю відповідальність на себе, якщо починаються нові стосунки;

– захищає себе різними способами: одні дівчата багато їдять і знаходять в цьому емоційне задоволення, інші одягають непомітний одяг, щоб стати тінню у натовпі;

– не вважає себе красивою та гідною щасливих стосунків, дуже часто ненавидить своє відображення у дзеркалі.

Якщо ви не можете сказати про себе нічого хорошого, зневірились, що можна зустріти кохання, то ви поводитесь як колишній партнер, тобто стаєте аб'юзером щодо себе. Починайте негайно вилазити з цієї ями, в яку ви себе загнали.

«Дуже важливо прийняти себе і сказати: «Я зараз така, як є: я маю зайву вагу, я почуваюся негарною, але з цього дня я вважаю, що зі мною все гаразд, і я готова працювати над собою». Тоді зникає напруга, – пояснив Юрій Царьов. – З цього дня перестаньте критикувати себе і почніть помічати свої навіть дуже маленькі плюси і перемоги».

Дивіться у будні о 10:30 новий проєкт каналу «Україна» «Я везу тобі красу».

 

Статьи по теме
Стиліст Юрій Царьов пояснив, що заважає сильним та незалежним жінкам створити щасливі стосунки
Стиліст Юрій Царьов пояснив, що заважає сильним та незалежним жінкам створити щасливі стосунки

І будинок сама збудувала, і дітей чудово виховує, і зробила успішну кар'єру, але чомусь самотня… Ведучий проєкту «Я везу тобі красу» на каналі «Україна» Юрій Царьов уже не раз за сезон зустрічав таких жінок – сильних та незалежних, які не мають особистого щастя. Арт-коучу та стилісту Юрію Царьову довелося розбиратися, в чому причина їхньої самотності.
03.12.21 — 848

Ведучий шоу «Я везу тобі красу» назвав ТОП-3 причини, чому чоловіки не звертають уваги на розлучену жінку
Ведучий шоу «Я везу тобі красу» назвав ТОП-3 причини, чому чоловіки не звертають уваги на розлучену жінку

Після розлучення важко збудувати нові стосунки? Нічого подібного! Ведучий мейковер-шоу «Я везу тобі красу» на каналі «Україна» Юрій Царьов пояснив, що відштовхує чоловіків у зовнішньому вигляді жінок. І минулі стосунки тут ні до чого. Беремо поради та змінюємо на краще своє життя!
29.11.21 — 533

ТОП-5 порад у шоу «Я везу тобі красу» від фахівця з етикету для тих, хто хоче вразити чоловіка гарними манерами
ТОП-5 порад у шоу «Я везу тобі красу» від фахівця з етикету для тих, хто хоче вразити чоловіка гарними манерами

Якщо ви хочете привернути увагу гідного чоловіка, то без гарних манер не обійтися. У мейковер-шоу «Я везу тобі красу» ведучий каналу «Україна» Юрій Царьов представив фахівця з етикету Ганну Чаплигіну, яка дала кілька цінних порад.
19.11.21 — 533