Контракти.ua

610  —  08.11.21
Ведучий шоу «Я везу тобі красу» пояснив, яких речей слід позбутися самотнім дівчатам
Ведучий шоу «Я везу тобі красу» пояснив, яких речей слід позбутися самотнім дівчатам

Чому я не можу зустріти своє кохання? Куди поділися всі чоловіки? У чому причина моєї самотності? Що я роблю не так? Ці та інші запитання часто ставлять собі дівчата, які поки що не в стосунках. Ведучий проєкту «Я везу тобі красу» на каналі «Україна» Юрій Царьов пояснив, які нюанси у поведінці та в образі дівчат відштовхують чоловіків.

Перша помилка

У квартирі дівчат, особливо якщо це творчі особистості, можна побачити безладдя. Однак все ж таки має бути естетика. Але величезна кількість дрібничок, старих журналів, плакатів, фотографій у дешевих рамках та м'яких іграшок лише захаращують приміщення та викликають відчуття хаосу.

Друга помилка

Коли дівчина відмовляється тверезо подивитися на проблеми і почати їх вирішувати, вона часто говорить про енергію, космос і вплив планет.

«Є такий вислів: «Вийти на найвищий рівень розпливчастості», – сказав ведучий каналу «Україна» Юрій Царьов. – Із такими дівчатами дуже важко спілкуватися. Вони постійно говорять про енергії та космос, кудись «відлітають» і не слухають співрозмовника».

Третя помилка

У будь-якому віці можна виглядати сексуально, але при цьому не варто використовувати багато речей з гардеробу дівчат, які на 20-30 років молодші. Позбудьтеся одягу, з якого ви давно виросли.

Четверта помилка

Деякі дівчата багато говорять, але не люблять слухати і навіть перебивають співрозмовника. Вони діють за принципом: «Я слухатиму те, що хочу, і не чую того, що мені не подобається».

«Така дівчина поводиться як дитина, а не доросла людина, яка готова почути чужу думку, – зауважив Юрій Царьов. – Я думаю, що це прояв неповаги до співрозмовника. У чоловіка при спілкуванні може просто луснути терпіння».

П'ята помилка

Занадто багато яскравих акцентів в образі: велика кількість біжутерії (особлива перевага камінням), одяг, взуття та сумочка з блискітками, стразами, якимись камінчиками та вставками з різних тканин – не викликають інтересу у чоловіка.

«В образі деяких дівчат багато чудернацької унікальності. Але який чоловік це витримає? Я не витримую», – зізнався ведучий мейковер-шоу «Я везу тобі красу».

«Надмірна яскравість відштовхує чоловіка. Коли він бачить такий образ, то думає, що в голові цієї дівчини твориться щось незрозуміле. Складається враження, що вона одягалася наосліп», – сказав запрошений експерт, актор Костянтин Шараєвський.

Прості приклади яскраво показують, чого бажано позбутися у своїй квартирі, викинути з шафи і чому прийшов час поводитися інакше з оточуючими. Звичайно, якщо ви хочете змінитись і готові до нових стосунків.

Дивіться у будні о 10:30 новий проєкт каналу «Україна» «Я везу тобі красу».

 

Статьи по теме
Стиліст Юрій Царьов пояснив, що заважає сильним та незалежним жінкам створити щасливі стосунки
Стиліст Юрій Царьов пояснив, що заважає сильним та незалежним жінкам створити щасливі стосунки

І будинок сама збудувала, і дітей чудово виховує, і зробила успішну кар'єру, але чомусь самотня… Ведучий проєкту «Я везу тобі красу» на каналі «Україна» Юрій Царьов уже не раз за сезон зустрічав таких жінок – сильних та незалежних, які не мають особистого щастя. Арт-коучу та стилісту Юрію Царьову довелося розбиратися, в чому причина їхньої самотності.
03.12.21 — 848

Ведучий шоу «Я везу тобі красу» назвав ТОП-3 причини, чому чоловіки не звертають уваги на розлучену жінку
Ведучий шоу «Я везу тобі красу» назвав ТОП-3 причини, чому чоловіки не звертають уваги на розлучену жінку

Після розлучення важко збудувати нові стосунки? Нічого подібного! Ведучий мейковер-шоу «Я везу тобі красу» на каналі «Україна» Юрій Царьов пояснив, що відштовхує чоловіків у зовнішньому вигляді жінок. І минулі стосунки тут ні до чого. Беремо поради та змінюємо на краще своє життя!
29.11.21 — 533

ТОП-5 порад у шоу «Я везу тобі красу» від фахівця з етикету для тих, хто хоче вразити чоловіка гарними манерами
ТОП-5 порад у шоу «Я везу тобі красу» від фахівця з етикету для тих, хто хоче вразити чоловіка гарними манерами

Якщо ви хочете привернути увагу гідного чоловіка, то без гарних манер не обійтися. У мейковер-шоу «Я везу тобі красу» ведучий каналу «Україна» Юрій Царьов представив фахівця з етикету Ганну Чаплигіну, яка дала кілька цінних порад.
19.11.21 — 533