Контракти.ua

984  —  03.11.21
Температура в Україні підскочить до +20°
Температура в Україні підскочить до +20°

Буквально сьогодні в Україні йтимуть дощі, а потім нагряне потепління.

Сьогодні в Україні збережеться похмура і дощова погода. Але вже з четверга, 4 листопада, дощів стане менше, а стовпчики термометрів поповзуть вгору, особливо на півдні країни.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Так, 4 листопада дощі очікуються лише у Львівській та Волинській областях. У більшості областей температура встановиться на рівні +14°...+16°, а ось на південному сході потеплішає до +16°...+18°. У Криму - до +21°.

Ще тепліше стане в п'ятницю, 5 листопада. У цей день по всьому Лівобережжі, місцями в північних і центральних областях температура підніметься до +17°...+19°. На півдні та в Криму очікується до +18°...+21°.

У західних областях почнуться дощі, які принесуть похолодання. Тут стовпчики термометрів місцями опустяться до +11°...+12°.

У суботу, 6 листопада, дощі ослабнуть й перемістяться в центр і на північ України. Невеликі опади очікуються також у Чернівецькій, Вінницькій, Миколаївській та Харківській областях. Разом з дощами прийде і невелике зниження температури: до + 10°...+12° на Заході та Півночі, до +11°...+15° - в центральних областях, на Сході - до +14°, а на жителів південних областей і Криму очікують +15°...+20°.

На цьому потепління закінчиться. У неділю, 7 листопада, температура по всій країні встановиться на рівні +10°...+13°, на Півдні - до +14°.

Статьи по теме
В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз
В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз

Новий тиждень в Україні й надалі приносить дощі та прохолоду – така погода ще протримається, проте недовго. Синоптикиня попередила про потепління, яке варто очікувати ближче до кінця тижня.
15.05 — 287

Частину України накриють дощі з грозами: прогноз на завтра
Частину України накриють дощі з грозами: прогноз на завтра

У середу, 15 травня, частину України накриють дощі, місцями з грозами.
14.05 — 295

Синоптики розповіли, якою буде погода в Україні 13 травня
Синоптики розповіли, якою буде погода в Україні 13 травня

В Україні 13 травня дощі пройдуть практично по всій території України. Максимально температура підніметься до 17° тепла, хоча в більшості регіонів вдень буде не більше 12°.
13.05 — 248