Контракти.ua

620  —  01.11.21
Лілія Ребрик розкриє свої корисні звички в «Ранку з Україною»
Лілія Ребрик розкриє свої корисні звички в «Ранку з Україною»

Зіркова ведуча каналу «Україна» й акторка Лілія Ребрик – приклад для багатьох жінок, адже вона знає, як усе встигати і при цьому чудово виглядати. У власній рубриці «Ліля радить», яка стартує 3 листопада в програмі «Ранок з Україною», вона поділиться з глядачами перевіреними на власному досвіді порадами з догляду за собою.

У повсякденному житті, сповненому різноманітних завдань і турбот, ми часто забуваємо про важливість домашнього догляду. Але любов і повага до себе та свого тіла – це перше правило красивої жінки, переконана ведуча нової рубрики «Ліля радить» у програмі «Ранок з Україною».

«Я часто чую від жінок, що їм не вистачає часу чи грошей, аби відвідувати салони краси. Та щоб гарно виглядати, зовсім необов’язково щодня витрачати кілька годин на укладку або кілька сотень гривень на салонні процедури. 80 відсотків здорового та сяючого вигляду нашої шкіри – це саме домашній догляд. І у своїй новій рубриці я із задоволенням поділюсь з нашими глядачками своїми маленькими жіночими секретами», – інтригує ведуча програми «Ранок з Україною» Лілія Ребрик.

Які засоби для шкіри обрати, щоб завжди виглядати на мільйон, що використовувати для волосся, щоб воно було блискучим і шовковистим, а на що не варто витрачати свої гроші – Лілія розповість глядачам каналу «Україна» про свої улюблені корисні звички. І ось одна з них:

«Я ніколи не ляжу спати з макіяжем, якою втомленою б не була. Здавалося б, така проста і зрозуміла для всіх річ, але багато дівчат припускаються цієї помилки. Ніколи так не робіть – попри лінь, попри втому завжди очищуйте шкіру перед сном. Це моя перша і найголовніша порада. А як саме це правильно робити і які засоби вам у цьому допоможуть – вмикайте «Ранок з Україною» і дізнаєтесь», – зазначила Лілія Ребрик.

Дивіться нову рубрику «Ліля радить» у програмі «Ранок з Україною» з 3 листопада о 6:30 на телеканалі «Україна».

Статьи по теме
Страхование от COVID-19 по-украински: кому это будет выгодно
Страхование от COVID-19 по-украински: кому это будет выгодно

На страховом рынке Украины появились принципиально новые предложения по страхованию от COVID-19.
16.11.20 — 901

Холоденко рассказала «Зірковому шляху» о болезни, которая забрала жизнь ее отца
Холоденко рассказала «Зірковому шляху» о болезни, которая забрала жизнь ее отца

Психолог Наталия Холоденко рассказала в программе «Зірковий шлях» на канале «Украина» о недуге, от которого пострадали ее близкие.
23.10.20 — 607

Вызывает аллергию и переносит коронавирус: в «Ранку з Україною» иммунолог развенчала мифы о тополином пухе
Вызывает аллергию и переносит коронавирус: в «Ранку з Україною» иммунолог развенчала мифы о тополином пухе

На улице настоящее лето! Об этом свидетельствует не только жара, но и тополиный пух, который теперь везде. И хотя тополиный пух – это достаточно красиво, как настоящий снегопад летом, но для многих период цветения тополя становится довольно сложным испытанием. Ведущие Мария Мельник и Григорий Герман в программе «Ранок з Україною» на телеканале «Украина» рассказали, почему так много людей страдают от тополиного пуха и может ли он стать переносчиком коронавируса.
10.06.20 — 610