Контракти.ua

699  —  28.10.21
Уряд створив "Школу супергероїв" для навчання дітей на стаціонарному лікуванні в лікарнях
Уряд створив

Кабінет Міністрів України створив державну установу "Школа супергероїв" для надання освітніх послуг дітям на стаціонарному лікуванні в лікарнях.

Відповідне рішення було ухвалено на засіданні уряду в четвер, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зазначається, що метою створення такого закладу є забезпечення надання освітніх послуг у сфері дошкільної та загальної середньої освіти дітям, які перебувають на стаціонарному лікуванні, зокрема у зв'язку з COVID-19, або яким надається реабілітаційна допомога в закладах охорони здоров'я України.

Очікується, що таке рішення дасть змогу забезпечити безперервність здобуття освіти та розвиток дітей, незалежно від їхнього стану.

Зазначається, що максимальна чисельність співробітників установи становитиме 235.

У зв'язку зі створенням цієї установи Міністерству охорони здоров'я, обласним держадміністраціям за участю місцевого самоврядування доручено забезпечити умови для роботи освітніх центрів "Школи супергероїв" у закладах охорони здоров'я.

Рішення діятиме з 1 січня 2022 року.

 

Статьи по теме
Україна переводить на дистанціонку виші та ще ряд навчальних закладів
Україна переводить на дистанціонку виші та ще ряд навчальних закладів

У зв'язку з погіршенням ситуації з COVID-19 в Україні на дистанційне навчання рекомендують перевести вищі навчальні заклади, професійної та післядипломної освіти. Це стосується закладів усіх форм власності.
22.10.21 — 892

«Ранок з Україною» дал ТОП-5 советов, как настроить школьников на дистанционное обучение
«Ранок з Україною» дал ТОП-5 советов, как настроить школьников на дистанционное обучение

Дистанционное обучение – стресс не только для родителей, но и для школьников. В программе «Ранок з Україною» на канале «Украина» ведущие Лилия Ребрик и Анатолий Анатолич собрали советы, как организовать учебный процесс дома, чтобы дистанционное обучение прошло безболезненно и с пользой.
12.01.21 — 669

Шкарлет просит на две недели перевести школы на дистанционное обучение
Шкарлет просит на две недели перевести школы на дистанционное обучение

Временно исполняющий обязанности министра образования и науки Сергей Шкарлет просит перевести школы на дистанционное обучение на две недели из-за увеличения количества случаев инфицирования коронавирусом в Украине.
11.10.20 — 867