Контракти.ua

18490  —  04.03.08
ФК «Арсенал» (Київ) відсвяткував відкриття футбольного сезону!
ФК «Арсенал» (Київ) відсвяткував відкриття футбольного сезону!

29 лютого на НСК «Олімпійський» відбулось велике футбольне свято з нагоди старту сезону 2008 року, яке зібрало понад 40 тис. вболівальників. Головною подією свята став, звичайно, матч 19-го туру вищої ліги чемпіонату України з футболу між командами «Арсенал» (Київ) – «Зоря» (Луганськ).

Але святкування розпочалося ще за дві години до матчу – о 17-00 ворота НСК «Олімпійський» гостинно відчинилися перед футбольними вболівальниками. На вході до стадіону відвідувачів чекав сюрприз – всім видали банкноту номіналом 1 гривня, яка стала також і лотерейним квитком. Останні 5 цифр, вказаних на серійному номері купюри, прийняли участь у розіграші автомобіля. Безпосередньо сам розіграш провів гравець ФК «Арсенал» Дмитро Парфьонов, який і витягнув щасливий номер. Отже, всі учасники лотереї отримали «живі» гроші ще до початку розіграшу. У виграші залишилися усі, а один везунчік поїхав зі стадіону на новенькій Chery «Tiggo»!

На час свята стадіон перетворився у велику зону активного відпочинку: у фан-зоні «Арсеналу» вболівальники приймали участь у спортивних конкурсах, стрибали на батуті, дуділи і вигукували футбольні речівки. По всьому периметру стадіону працювали палатки, в яких пропонували гарячий чай, каву та ласощі.

Перед початком матчу на стадіоні відбувся парад футбольних команд Києва, в якому взяли участь 35 команд, арбітри та тренери Федерації Футболу.

У перерві матчу «Арсенал» (Київ) – «Зоря» (Луганськ) всі присутні на стадіоні взяли участь у мегакараоке з Ігорем Кондратюком. Виконували гімн ФК «Арсенал» (Київ), слова якого були надруковані як на запрошеннях на свято, так і на табличках, які підіймали фани та вихованці ДЮСШ «Арсеналу». Караоке гімну лунало над «Олімпійським» різноголоссям багатотисячного натовпу. Отож, 29 лютого 2008 року був встановлений новий рекорд України та світу з найбільш масового караоке-хору! Інформацію про нове досягнення зафіксував представник Книги рекордів Гінесса в Україні і надіслав для внесення до Книги рекордів Гінесса (Лондон).

Загалом відкриття сезону 2008 та свято клубу «Арсенал» (Київ) вдалося и запам’яталось усім як яскраве, динамічне та спортивне дійство! За даним ПФЛ, матч відвідало 40 500 вболівальників, що є рекордом для ігор Чемпіонату України.

Статьи по теме
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну

Рінат Ахметов стверджує, що мирний договір із рф можливий тільки на умовах України, яка, зокрема, вимагає виведення російських військ і відновлення контролю над усіма захопленими територіями. Бізнесмен наголосив, що Україна бореться не тільки за свою свободу, а й за свободу всієї Європи. Рінат Ахметов подав позов до Європейського суду з прав людини проти росії, вимагаючи компенсації за грубі порушення його майнових прав під час неспровокованої військової агресії росії проти України.
02.09 — 432

Игристые из разных стран мира — названия и характеристики
Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.
29.04 — 392

Як урізноманітнити меню при ГВ?
Як урізноманітнити меню при ГВ?

Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.
06.03 — 348