Контракти.ua

1179  —  04.10.21
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Денисенко розповіла, що пережила кризу у стосунках із Федінчиком
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Денисенко розповіла, що пережила кризу у стосунках із Федінчиком

Акторка Наталка Денисенко розповіла журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, як змінилися її стосунки з чоловіком.

Останній рік виявився для сім’ї Наталки Денисенко та Андрія Федінчика дуже стресовим. Спочатку, у листопаді 2020-го, вся родина захворіла на коронавірус. А вже наступне випробування чекало на Наталку в липні цього року. Усі таблоїди замайоріли скандальним заголовком: «Напівгола зірка серіалу «Клан ювелірів» актор Андрій Федінчик влаштував на дорозі скандал із матюками та бійкою!». На відео, яке потрапило в мережу, було чітко видно, як актор їхав зиґзаґами на електросамокаті проїжджою частиною, а, коли водій авто, яке прямувало слідом, посигналив, Федінчик підбіг до нього і зі стусанами  почав витягувати з машини. Далі зчинилася штурханина між сердитими водіями та відомим актором. А з уст напівоголеного Федінчика постійно виривалася нецензурна лайка. Наталка вперше наважилася прокоментувати ту ситуацію:

«Просто мій чоловік дуже втомився. Цей вірус зруйнував всі твої клітини, і тут тобі треба йти на роботу знову, вставати о 6 ранку, текст вчити. Андрій взагалі схильний до переживань. У нас дуже багато роботи, і я бачила, що з ним щось відбувається. Що йому треба відпочинок, йому треба переключитися. Він хотів поїхати на дачу, трохи з природою побути. І не виходило. Це все, звичайно, накопичується у тобі, і треба цьому якось вийти. У нього є таке, що просто вмикається тумблер агресії, і все, він нічого не може з собою вдіяти. Але у кожного свої скелети у шафі і таргани в голові. Хтось тихенько йде і робить одне, а у когось зриває дах, і він може випити та зробити так. Андрій взагалі в зрілому віці перестав часто вживати алкоголь, тому що він каже, що це вже не той вік. А тут через те, що вже накопичилося, він просто випив дуже багато алкоголю, і це затуманило йому розум», - поділилася із журналістами каналу «Україна» акторка серіалу «Сага» Наталка Денисенко.

Коли ж на ранок Андрій оговтався після скандалу, і почав просити поради у коханої – Наталка не підтримала чоловіка. І навіть засудила його. Наталка зізнається, що у той період їхня із Андрієм сім’я переживала переломний момент.

«Ми у всіх інтерв’ю із Андрієм говорили, що ми не ідеальна сім’я, у нас не квіточки-метелики, у нас сварки, конфлікти. І це нормально. І я відкрито про це кажу, щоб жінки не думали, що Андрій Федінчик і Наталка Денисенко така ідеальна сім’я, чому в нас не так? А ми сваримося постійно. І так, це криза була. Можливо, я думаю теж це зіграло роль у його емоційному стані, що я багато працюю, немає такої сильної підтримки енергетично. Тому що ми ж всі відчуваємо, і ми, як актори, взагалі дуже тонко відчуваємо енергію одне одного. А більша половина мене йде на роботу, тут Андрюша, і трішечки там Андрію Федінчику щось перепадає. І у нього теж багато роботи, і він не включається у сімейні стосунки. І, можливо, через роки теж проходить це. Ми разом 6 років, і це якраз той період, коли  наступає розчарування у партнері, коли ти бачиш перед собою справжню людину, яка ходить в туалет, вибачте, яка має своїх тарганів, а не ідеального принцеса ,така чудова жінка. Дуже багато складових. Немає ідеальних людей, але є ідеальні люди для тебе», - говорить Денисенко на телеканалі «Україна».

Врешті, той жорстокий урок допоміг обом переглянути недоліки у їхніх стосунках. Зробити висновки і йти далі. А Андрій Федінчик все-таки звернувся за допомогою до психотерапевта.

«Він зараз досі проходить курс психотерапії. Це не чарівна пігулка, що ти випив, і все одразу в тебе класно. Але це важко для нього. Це такий життєвий урок для нього. Будемо відверті, якщо б це був якийсь дядя Петя, який пішов, випив і покричав посеред дороги, ліз битися, то ніхто б про це не згадав. А тут вийшов актор Андрій Федінчик, прекрасний чоловік, сім’янин, чудовий батько, і звичайно всі: «О, зараз ми зробимо сюжетик, ой, Андрій Федінчик проколовся, зараз ми на всю країну все це розкажемо». Звичайно, який матеріал! Тому з іронією я до цього ставлюсь, і вже з вдячністю, тому що це гарний урок», - поділилася Денисенко.

Наталка на власному гіркому досвіді застерігає усіх жінок: незважаючи на тотальну зайнятість на роботі та постійну увагу вашим дітям, ніколи не варто забувати про коханого чоловіка, який поруч із вами. А ще, фокусуватися тільки на кращих рисах характеру своєї другої половинки.

«Ми ж всі не святі. Приймати і любити попри все. Тому що дуже легко знайти, чоловіків і жінок безліч. Дуже просто сказати: «Ти мене задовбав», і піти міняти їх, як рукавички. Десь є краще, десь гірше. Але твоє – воно одне. Я думаю, що, дійсно, у мене дуже класний чоловік, я його люблю. Дякую, що він у мене є. Коли ти думаєш, що твій чоловік гарний, хороший всередині себе, тоді воно працює. Тому, якщо ти будеш готувати пиріжки, зустрічати чоловіка в гарній сукні – це все звичайно працює, але, якщо ти не будеш думати так, то нічого і не буде працювати», - говорить акторка на телеканалі «Україна».

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

Статьи по теме
Денисенко про українців, які цькують за спілкування російською:
Денисенко про українців, які цькують за спілкування російською: "Якби на мене кричали, я б не перейшла"

Українська акторка Наталка Денисенко висловила свою точку зору щодо переходу на українську мову.
17.08.22 — 2017

Легалізація зброї: Денисенко вважає, що новий закон потребує експертних дискусій
Легалізація зброї: Денисенко вважає, що новий закон потребує експертних дискусій

Радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко вважає, що перед ухваленням нового законодавства про зброю в нашій державі необхідно провести експертні дискусії з деяких питань.
06.06.22 — 1521

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Аліна Паш поставила крапку у питанні Криму та власного весілля
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Аліна Паш поставила крапку у питанні Криму та власного весілля

Співачка Аліна Паш розповіла журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, коли в останнє була у Криму.
21.02.22 — 1418