Контракти.ua

14567  —  02.07.10
«Київстар»: поповнення мобільних рахунків через електронні канали стає зручнішим
«Київстар»: поповнення мобільних рахунків через електронні канали стає зручнішим

Відтепер клієнти «Київстар» отримуватимуть SMS-підтвердження поповнення свого мобільного рахунку через електронні канали.

 

Кожного разу, поповнюючи рахунок через банкомати, платіжні термінали, а також переводячи кошти за допомогою інтернет-банкінгу на сайті https://secure.privatbank.ua/kyivstar, wap.kyivstar.ua, платіжних систем Visa та MasterCard через безкоштовний номер 999 або з використанням міжбанківських систем експрес-платежів (наприклад, www.portmone.com), клієнти «Київстар» будуть отримувати SMS-повідомленням про факт поповнення. У ньому буде зазначено дату, точний час і суму поповнення.
Послуга є безкоштовною і доступна як для контрактних клієнтів, так і для абонентів передплаченого зв'язку. Клієнти «Київстар» можуть отримувати SMS-повідомлення кирилицею (російською або українською мовами), а також латиницею у форматі транслітерації.
Якщо при поповненні рахунку контрактний абонент «Київстар» вказав не номер телефону, а номер особового рахунку, то SMS-повідомлення надіслано не буде. Якщо на особовому рахунку контрактного абонента зареєстровано декілька телефонних номерів, то повідомлення буде відправлене на телефонний номер, зазначений при поповненні особового рахунку.
Для відключення функції SMS-підтвердження про факт поповнення необхідно набрати комбінацію *100*30*3#, а для повторного підключення – *100*30*2# і виклик. Для перевірки статусу отримання SMS-повідомлень потрібно скористатися комбінацією *100*30*1# і виклик.
Користування електронними каналами поповнення рахунків сприятиме зменшенню обсягів шкідливих викидів у навколишнє середовище. «Київстар» потурбувався, щоб  його клієнти вчасно отримувати інформацію про надходження коштів.

Довідка про компанію «Київстар»:
Телекомунікаційний оператор «Київстар» – лідер українського ринку мобільного зв’язку та передачі даних, якому довіряють своє спілкування 21,89 млн. осіб (станом на 01.06.10). Мережа «Київстар» охоплює всі великі і малі міста та більше ніж 28 тис. сільських населених пунктів, всі основні національні та регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж України. «Київстар» пропонує послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття в Україні, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. Більше 1,6 млн. українців користуються мобільним інтернетом «Київстар». В семи найбільших містах України – Києві, Донецьку, Дніпропетровську, Харкові, Львові, Сімферополі, Одесі – надаються послуги високошвидкісного фіксованого інтернет-доступу, якими можуть скористатися більш ніж 500 тис. родин, що мешкають в 4 тис. будинків.
Місія «Київстар» – покращувати життя завдяки телекомунікаційним послугам найвищої якості.

Статьи по теме
Почему качественные SEO тексты — залог успеха вашего сайта?
Почему качественные SEO тексты — залог успеха вашего сайта?

В современном мире, где конкуренция в интернете ежедневно растет, важно не просто создать сайт, а сделать его видимым и привлекательным для посетителей. Один из ключевых аспектов успешной онлайн-стратегии — это качественные SEO тексты. Давайте разберемся, почему они настолько важны и как их заказать.
12.09 — 367

Выбор первого MacBook: какую модель выбрать и на что обратить внимание?
Выбор первого MacBook: какую модель выбрать и на что обратить внимание?

Покупка первого MacBook — важное решение, которое требует внимания к деталям. Но с множеством доступных моделей, различиями в характеристиках и ценах выбрать подходящий ноутбук может быть непросто. В этой статье мы разберем, какой купить Макбук и на что обратить внимание при выборе.
09.09 — 439

Контекстна реклама для B2B: ефективний інструмент лідогенерації
Контекстна реклама для B2B: ефективний інструмент лідогенерації

Ринок B2B характеризується жорсткою конкуренцією та необхідністю залучення вузької, але дуже цінної аудиторії. Один із перевірених методів залучення потенційних клієнтів (лідогенерація) — контекстна реклама, зокрема пошукова реклама Google Ads.
06.09 — 417