Контракти.ua

2058  —  27.09.21
Чому жінкам обов'язково треба їсти сало
Чому жінкам обов'язково треба їсти сало

Навіть незважаючи на велике калорійну навантаження, яке несе з собою вживання сала, в жіночому раціоні цього продукту складно знайти заміну.

Вся справа в унікальній арахідоновій кислоті. Вона представляє собою ненасичені жири, які в природі зустрічаються на так вже й часто. І ця кислота найсприятливішим чином впливає на весь жіночий організм: розгладжуються зморшки, омолоджується шкіра в цілому. Це рідкісні ненасичені жири регулюють гормональну систему і роблять шкіру жінки пружною і еластичною.

У салі жиророзчинні вітаміни (А, D, Е) і ненасичені жирні кислоти з'єднані з лецитином, що дозволяє очищати наші судини від надлишку холестеринових бляшок.

Також сало допомагає виводити токсини і радіонукліди. При цьому продукт засвоюється набагато краще, ніж його найближчий «родич» - вершкове масло.

А канадські вчені до всіх інших корисних властивостей сала додали ще й здатність продукту до поліпшення інтелектуальної діяльності та зміцненню імунітету. До такого висновку призвело канадців їх дослідження. Тому перед іспитом, важливою угодою або серйозним «мізковим штурмом» не завадить поласувати смачним салом.

І пам'ятайте, тільки тоді сало завдасть шкоди фігурі і відкладеться на боках, ногах і руках, якщо є його без міри. А якщо вживати невелику кількість цього продукту, то навпаки, буде лише корисно.

Будьте здорові!

Статьи по теме
Справжня козацька страва: як приготувати мелене сало з часником
Справжня козацька страва: як приготувати мелене сало з часником

Найдавніша козацька закуска - це ситна, поживна, неперевершено смачна та корисна страва. Вона найбільше смакує з чорним хлібом і той, хто спробує її хоч раз - ніколи вже не забуде. А в наш час така закуска може бути не тільки смачним перекусом, а й підживить сили у дорозі й в укритті. А ще така страва - відмінна страва з антивірусними властивостями.
02.03 — 344

Як вибрати смачне якісне сало і не прогадати: хитрість, про яку мало хто знає
Як вибрати смачне якісне сало і не прогадати: хитрість, про яку мало хто знає

Досвідчені продавці рекомендують вибирати сало лише за такими ознаками.
10.02 — 326

Сало в лушпинні цибулі з чорносливом: оригінальний рецепт
Сало в лушпинні цибулі з чорносливом: оригінальний рецепт

Якщо хочеться копченого сала, але коптити зовсім немає бажання, варимо сало в лушпинні цибулі з чорносливом. Воно виходить наче копчене, але водночас не використовуємо жодної хімії, а лише натуральні інгредієнти.
18.10.23 — 1203