Контракти.ua

2169  —  27.09.21
Чому жінкам обов'язково треба їсти сало
Чому жінкам обов'язково треба їсти сало

Навіть незважаючи на велике калорійну навантаження, яке несе з собою вживання сала, в жіночому раціоні цього продукту складно знайти заміну.

Вся справа в унікальній арахідоновій кислоті. Вона представляє собою ненасичені жири, які в природі зустрічаються на так вже й часто. І ця кислота найсприятливішим чином впливає на весь жіночий організм: розгладжуються зморшки, омолоджується шкіра в цілому. Це рідкісні ненасичені жири регулюють гормональну систему і роблять шкіру жінки пружною і еластичною.

У салі жиророзчинні вітаміни (А, D, Е) і ненасичені жирні кислоти з'єднані з лецитином, що дозволяє очищати наші судини від надлишку холестеринових бляшок.

Також сало допомагає виводити токсини і радіонукліди. При цьому продукт засвоюється набагато краще, ніж його найближчий «родич» - вершкове масло.

А канадські вчені до всіх інших корисних властивостей сала додали ще й здатність продукту до поліпшення інтелектуальної діяльності та зміцненню імунітету. До такого висновку призвело канадців їх дослідження. Тому перед іспитом, важливою угодою або серйозним «мізковим штурмом» не завадить поласувати смачним салом.

І пам'ятайте, тільки тоді сало завдасть шкоди фігурі і відкладеться на боках, ногах і руках, якщо є його без міри. А якщо вживати невелику кількість цього продукту, то навпаки, буде лише корисно.

Будьте здорові!

Статьи по теме
Сало по-гуцульськи: стародавній рецепт ароматної закуски на зиму
Сало по-гуцульськи: стародавній рецепт ароматної закуски на зиму

Сало - одна з популярних українських закусок, яку часто їдять з першими стравами. За гуцульськими рецептами, сало відварюють в цибулинні, а потім натирають часником з перцем, що надає салу унікального смаку з легкою гостринкою.
вчера, 14:36 — 396

Пряжені пундики з салом: простий рецепт ласощів з Полтавщини
Пряжені пундики з салом: простий рецепт ласощів з Полтавщини

Пундики - пласкі пиріжки, які смажили на пательні в смальці чи олії. Потім їх викладали стовпчиком, додаючи засмажку з сала та цибулі та неодмінно їли гарячими.
15.11 — 264

Як запекти картоплю з салом у духовці
Як запекти картоплю з салом у духовці

Картопля з салом у духовці – це бюджетний і ситний варіант основної страви. Вона дуже популярна, оскільки готувати її просто, а щоб надати картоплі яскравішого аромату і смаку, використовуйте копчене сало.
29.10 — 1952