Контракти.ua

1045  —  18.09.21
Чотири західні області можуть із "зеленої" зони карантину відразу перейти в "червону"
Чотири західні області можуть із

Найближчим часом чотири області України можуть із "зеленої" зони відразу перейти в "червону".

Про це заявив глава комітету Верховної Ради України з питань здоров'я нації, медичної допомоги і медичного страхування, народний депутат із фракції "Слуга народу" Михайло Радуцький.

За його словами, в Україні зафіксовано найбільшу кількість нових хворих COVID-19 за останні чотири місяці. Тільки за цей тиждень пацієнтів із коронавірусом стало вдвічі більше: в понеділок - 3,3 тис осіб, за минулу добу - 6,6 тис.

"Наразі найбільш тривожні показники в чотирьох регіонах: Чернівецькій, Волинській, Закарпатській та Тернопільській областях. Найближчим часом ці західні регіони можуть із "зеленої" зони відразу перейти в "червону", - повідомив нардеп.

Радуцький уточнив, що за кількістю хворих на 100 тисяч населення в "лідерах" Чернівецька та Луганська області. Найбільше зайнято ліжок із киснем у Чернівецькій (55%) та Тернопільській (40%) областях.

Статьи по теме
На Київщині перевищено епідпоріг на грип і ГРВІ
На Київщині перевищено епідпоріг на грип і ГРВІ

У Київській області фіксують збільшення рівня захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції серед жителів. Епідемічний поріг перевищено на майже 3%.
20.12.23 — 650

"Жовта" зона скоротилася. МОЗ оновило карантинний розподіл

Міністерство охорони здоров'я скоротило "жовту" зону карантину. Станом на 23 лютого на цьому епідемічному рівні знаходяться всього три регіони.
24.02.22 — 2241

У «червоній» зоні карантину залишаються п'ять областей, у «жовтій» - чотири
У «червоній» зоні карантину залишаються п'ять областей, у «жовтій» - чотири

Станом на 22 лютого на червоному рівні епіднебезпеки залишаються п'ять областей - Закарпатська, Івано-Франківська, Луганська, Рівненська та Хмельницька. На жовтому - Львівська, Полтавська, Харківська та Чернівецька області. Решта регіонів та Київ - на помаранчевому рівні.
23.02.22 — 1826