Контракти.ua

2066  —  18.09.21
Україна все ближче до локдауну
Україна все ближче до локдауну

В Україні рівень захворюваності на коронавірус, допустима норма якого 75 інфікованих на 100 тисяч населення, перевищено у 21 області, а також у столиці.

Про це свідчать оновлені дані МОЗ.

В нормі цей показник лише в Закарпатській, Кіровоградській та Миколаївській областях.

Щодо найбільшого числа хворих, то "рекорд" зафіксували в Чернівецькій (303 замість допустимих 75 хворих), Луганській (286) Тернопільській (194) областях, а також у Києві (150).

Також в деяких регіонах перевищено допустиму динаміку рівня госпіталізації. Це стосується Вінницької, Дніпропетровської, Закарпатської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Рівненської, Сумської, Харківської та Хмельницької областей. Найгірша ситуація саме на Миколаївщині, де за норми в 50% цей показник становить 105,1%.

Статьи по теме
На Київщині перевищено епідпоріг на грип і ГРВІ
На Київщині перевищено епідпоріг на грип і ГРВІ

У Київській області фіксують збільшення рівня захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції серед жителів. Епідемічний поріг перевищено на майже 3%.
20.12.23 — 650

"Жовта" зона скоротилася. МОЗ оновило карантинний розподіл

Міністерство охорони здоров'я скоротило "жовту" зону карантину. Станом на 23 лютого на цьому епідемічному рівні знаходяться всього три регіони.
24.02.22 — 2241

У «червоній» зоні карантину залишаються п'ять областей, у «жовтій» - чотири
У «червоній» зоні карантину залишаються п'ять областей, у «жовтій» - чотири

Станом на 22 лютого на червоному рівні епіднебезпеки залишаються п'ять областей - Закарпатська, Івано-Франківська, Луганська, Рівненська та Хмельницька. На жовтому - Львівська, Полтавська, Харківська та Чернівецька області. Решта регіонів та Київ - на помаранчевому рівні.
23.02.22 — 1826