Контракти.ua

814  —  14.09.21
У новій рубриці «Ранку з Україною» експерти розкажуть найголовніші правила першого побачення
У новій рубриці «Ранку з Україною» експерти розкажуть найголовніші правила першого побачення

У програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» відбулась прем’єра рубрики «Перше побачення». До ведучих Лілії Ребрик і Григорія Германа приєднались психологиня Олена Адамова, міжнародна сваха Валентина Гуторова і народний артист України Павло Зібров. Разом експерти провели експрес-знайомство двох киян та дали поради, як поводитись на першому побаченні.

«Ранок з Україною» запускає нову корисну рубрику, в якій експерти розкажуть все про перші побачення. Так, наприклад, психологиня розповіла, як правильно обрати час для побачення і на що слід звернути увагу:

«Побачення не обов’язково має бути ввечері, проте слід правильно розпланувати час. Адже якщо ви поспішаєте на роботу і постійно дивитесь на годинник – людина може подумати, що вам з нею нецікаво. Але якщо у вас є можливість – краще зустрічатись у першій половині дня. Ввечері ж, після роботи, кожен з нас має певне навантаження і ряд проблем, – зазначає Олена Адамова в ефірі каналу «Україна». – Або ж скажіть людині, що ви раді вашому знайомству, але з якихось причин можете відволікатись на телефон».

Професійна сваха Валентина Гуторова дала поради, як слід поводити себе на побаченні та які якості розвивати.

«Насамперед, слід бути відкритим, адже під час побачень як правило люди ніяковіють, багатьом складно починати розмову з незнайомцями. Тому я всім раджу піти на курси ораторської майстерності – це допоможе вам відчувати себе впевненіше, – коментує міжнародна сваха Валентина Гуторова. – Ще дуже важливо на побаченні ставити питання та слухати».

Ці прості правила допоможуть вам відчувати себе спокійніше та впевненіше під час першої зустрічі. А от популярний артист та зразковий сім'янин Павло Зібров розповів, які секрети допомагають йому підтримувати чудові стосунки з дружиною протягом 27 років:

«Секрет міцних стосунків у довірі та повазі! Обов’язково треба прислухатись одне до одного і не перечити. Так, запалитись може будь-хто, але почекайте хвилину, вдихніть повітря, змахніть рукою – і все нормально!» – поділився співак Павло Зібров у студії програми «Ранок з Україною».

Цього разу в ефірі ранкового шоу зустрілись чоловік та жінка, анкети яких підібрала професійна сваха. Щоправда, через корки на дорогах чоловік спізнився на побачення та не зміг справити враження на даму, тому, послухавши поради експертів нові знайомі домовились про друге перше побачення і тепер у них є всі шанси підкорити серця одне одного.

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

 

Статьи по теме
Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане
Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане

Похолодання 19 квітня добереться до півдня і сходу нашої країни.
вчера, 14:16 — 155

Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура
Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура

В регіонах очікують небезпечні та стихійні метеорологічні явища.
вчера, 10:37 — 181