Контракти.ua

938  —  19.08.21
Екссолістка «НЕАНГЕЛІВ» Віка зізналась, у яких стосунках залишилась зі Славою після розпаду гурту
Екссолістка «НЕАНГЕЛІВ» Віка зізналась, у яких стосунках залишилась зі Славою після розпаду гурту

Співачка VIKTORIA, екссолістка популярного колективу «НЕАНГЕЛИ», стала однією із зіркових суддів нового талант-шоу «Співають всі!», прем'єра якого відбудеться цієї суботи, 21 серпня, о 21:00 на каналі «Україна». На знімальному майданчику вона розповіла, чи підтримує спілкування зі Славою Камінською після припинення існування гурту, адже в зірковій тусовці багато років ходили чутки про непрості стосунки учасниць колективу.

За словами артистки, «Співають всі!» – це перший для неї досвід суддівства, про який вона давно мріяла. Співачка хоче поділитися колосальним багажем знань, який набула в гурті «НЕАНГЕЛИ» за 15 років його існування. VIKTORIA не може повірити, як швидко пролетів цей час, і розуміє, що зараз відчувають шанувальники творчості колективу.

«Я усвідомлюю, наскільки збентежені наші глядачі і як непросто їм прийняти той факт, що легендарний гурт «НЕАНГЕЛИ» вже не існує. Але це моє нове життя, я пізнаю і розкриваю свої нові грані ділової людини. Дуже багато сьогодні залежить від мене одної і, звичайно, багато чого від мене чекають. Тому буду зараз максимально проявляти себе, працювати, працювати і ще раз працювати», – зазначила співачка VIKTORIA в інтерв'ю каналу «Україна».

Незважаючи на те, що між солістками колективу нерідко виникали конфлікти і непорозуміння, після розпаду гурту, каже Віка, вони зі Славою залишились у теплих товариських стосунках.

«Я не скажу, що ми були друзями, але ми завжди були рідними людьми, які підтримували одне одного в усіх життєвих ситуаціях. Мені б хотілося, щоб Слава постала у всій красі. У неї дуже багато сил, енергії і творчих ідей. І так само вона, сподіваюся, чекає від мене чогось колосального», – сказала артистка на знімальному майданчику шоу «Співають всі!»

Як повідомлялося раніше, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів таких країн світу, як Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходитиме це музичне шоу. Переможець нового проєкту отримає грошовий приз у розмірі півмільйона гривень. Ведучим вокального шоу став Володимир Остапчук.

Дивіться прем'єру грандіозного шоу «Співають всі!» в суботу, 21 серпня, о 21:00 на телеканалі «Україна».