Контракти.ua

2846  —  09.08.21
Володарка 15 розміру грудей Міла Кузнєцова зізналась, що її бюст досі продовжує рости
Володарка 15 розміру грудей Міла Кузнєцова зізналась, що її бюст досі продовжує рости

Канал «Україна» готує для своїх глядачів нове вокальне шоу «Співають всі!», прем'єра якого відбудеться 21 серпня. До складу найнароднішого в нашій країні журі увійшло 100 експертів. Серед них – співоча модель plus-size Міла Кузнєцова, яка розповіла, як доглядає за своїм розкішним бюстом і підтримує фізичну форму.

Минулого року Міла Кузнєцова встановила рекорд – «Найбільші натуральні груди України». Дівчина має видатні форми – бюст 15 розміру. Втім, зізнається Міла, її груди досі продовжують рости.

«З кожним роком вони стають все більшими. Але я настільки люблю свої форми, що нічого не хочу міняти. Навіть худнути не хочу, мені подобається те, як я виглядаю. Якщо скинути вагу, то я вже не буду такою затребуваною серед худеньких моделей, як я змогла реалізуватися, ставши моделлю plus-size», – розговорилася Міла Кузнєцова на знімальному майданчику каналу «Україна».

Незважаючи на те, що з такими формами багато видів спорту протипоказані, дівчина намагається підтримувати тіло в тонусі. У цьому їй допомагають масажі і фізичні вправи, при яких немає навантаження на груди.

«Я стежу за тим, щоб не було розтяжок і шкіра була пружною. У мене тільки для грудей п'ять різних кремів! Дуже люблю кататися на велосипеді, плавати, намагаюся займатися спортом два рази на тиждень. І ще у мене є одне прекрасне захоплення – бокс. Це важко, але мені цікаво. До того ж бокс – дуже хороший спосіб скинути негативні емоції», – розповіла суддя шоу «Співають всі!»

Як повідомлялося раніше, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів таких країн світу, як Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходитиме це музичне шоу. Переможець проєкту отримає грошовий приз у розмірі півмільйона гривень. Ведучим вокального шоу став Володимир Остапчук.

Дивіться прем'єру грандіозного шоу «Співають всі!» в суботу, 21 серпня, на телеканалі «Україна».