Контракти.ua

529  —  27.04.21
Напередодні Великодня ведуча мейковер-шоу «Місія: краса» розповіла про свої сімейні цінності й традиції
Напередодні Великодня ведуча мейковер-шоу «Місія: краса» розповіла про свої сімейні цінності й традиції

У кожній родині є непорушні правила, які переходять від покоління до покоління. Це нагадує скарб, який не хочеться загубити чи знецінити. Традиції тримають всіх разом у скрутні часи й в такі світлі дні як Великдень. Ведуча каналу «Україна» Ірина Фролова розповила, як святкує його зі своєю родиною.

Сімейні цінності – це наче стовпи, на яких тримається рід. Традиції з часом переходять в нову родину, хоча потім з'являються якісь свої правила. Але ті, що передали з любов’ю та турботою батьки, зберігають особливе тепло.

«У моїй батьківській родині була традиція – збиратися разом на Великдень незалежно від того, вилетіли ми з братом із рідного гнізда чи ні, – розповіла ведуча програми «Місія: краса» Ірина Фролова. – Тому тривалий час ми завжди приїжджали в Білу Церкву, звідки я родом, накривали на стіл, ходили до церкви й святили пасочки».

Однак з часом з'явилися вже свої непорушні традиції. Наприклад, у сім'ї телезірки люблять красиво прикрашати стіл, Ірина та її чоловік, ведучий програми «Ранок з Україною» Григорій Герман, роблять з дітьми крашанки.

«Старший син Даня взагалі дуже великий естет. Його приваблює все, що пов'язано зі створенням певної атмосфери в будинку. Цим він схожий на мене. Взагалі у нього вроджене почуття смаку в естетичному сенсі, – поділилась ведуча каналу «Україна». – А ось у Луки – в гастрономічному. Він завжди тягне табуретку, підставляє її та допомагає Гриші готувати. Йому всього 3,5 роки, але наш молодший син вже яскраво проявляє своє бажання слідувати в цьому за батьком».

Її мами немає вже 9 років, тому останні роки на Великдень папа ведучої каналу «Україна» приїжджає до Києва. Традиція зберігається, вони святкують це свято разом: батьки, діти та внуки. Але, за словами Ірини Фролової, ні в минулому році, ні цього року вони нікуди не ходили, оскільки через пандемію у світі уникають місць, де багато людей.

«Напередодні свята я готую сирну пасочку, яку печу за рецептом мами, – розказала телезірка. – Завдяки цьому у мене є відчуття, що я продовжую традиції, які створила ще моя батьківська сім'я. Мені подобається, коли на столі не дуже багато їжі. Досить сирної та класичної пасок, свіжих овочів та ще кількох легких страв. Я вважаю, що об'їдатися – це не та звичка, яку потрібно прищеплювати й просувати в сім'ї».