Контракти.ua

1605  —  09.04.21
Марина Кухар показала найтрендовіші образи сезону весна-літо 2021
Марина Кухар показала найтрендовіші образи сезону весна-літо 2021

Популярна ведуча інформаційних випусків новин «Сьогодні» на каналі «Україна» здивувала яскравими образами цього сезону.

Глядачі звикли бачити Марину Кухар в основному в строгих і стриманих вбраннях, як і передбачає стиль ведучої новин. Відкриваючи себе з нової сторони, відома журналістка продемонструвала, якому одягу надає перевагу поза ефіром, і яким модним тенденціям буде слідувати в цьому сезоні.

Сукня в горох – маст-хев прийдешнього літа. Серед безлічі популярних принтів, саме горох залишається фаворитом відомих дизайнерів. Модний в цьому сезоні небесно-блакитний відтінок вдало підкреслює ніжність і жіночність телеведучої. Ще одна перевага цієї сукні – багатофункціональність. У поєднанні з улюбленими кедами – відмінний варіант для довгих літніх прогулянок. Віддавши перевагу човникам на підборах, вийде створити елегантне вбрання для романтичного вечора.

Марина Кухар обрала безперечний тренд – напівпрозору блузку з воланами і коротким фактурним рукавом. Напівпрозорі тканини не виходять з моди вже кілька сезонів поспіль. У комплекті з яскраво-червоними брюками вдалося створити сміливий, але універсальний образ, який буде доречний, як для робочої зустрічі, так і для обіду з подругами. До того ж, брюки широкого крою досить ефектно виглядають при ходьбі.

У сукні середньої довжини насиченого коралово-бордового кольору легко впізнати стильну ділову жінку. Пояс з акцентною пряжкою вигідно підкреслює талію, а вертикальні смужки по боках візуально подовжують силует. До сукні ведуча підібрала бежеві туфлі на підборах, адже взуття з гострим носком знову повертається в моду.

Статьи по теме
Що спочатку класти в борщ — капусту чи картоплю: професійні кухарі дали остаточну відповідь
Що спочатку класти в борщ — капусту чи картоплю: професійні кухарі дали остаточну відповідь

У якій послідовності правильно закладати овочі в борщ, щоб він був ароматним, насиченим і не втрачав свого класичного смаку та яскравого кольору: поради шеф-кухарів.
02.12 — 7215

4 кухарів запитали, як зварити яйця з рідким жовтком: усі дали однакову відповідь
4 кухарів запитали, як зварити яйця з рідким жовтком: усі дали однакову відповідь

4 кухарів запитали, як зварити яйця з рідким жовтком: усі дали однакову відповідь.
01.12 — 3424

Чому професійні кухарі ніколи не варять яйця після закипання: секрет ідеальної страви
Чому професійні кухарі ніколи не варять яйця після закипання: секрет ідеальної страви

Який метод варіння яєць забезпечує ніжний білок, яскравий жовток і зручне очищення? Такий простий лайфгак змінить ваші кулінарні звички назавжди.
29.11 — 5973