Контракти.ua

1346  —  09.04.21
Марина Кухар показала найтрендовіші образи сезону весна-літо 2021
Марина Кухар показала найтрендовіші образи сезону весна-літо 2021

Популярна ведуча інформаційних випусків новин «Сьогодні» на каналі «Україна» здивувала яскравими образами цього сезону.

Глядачі звикли бачити Марину Кухар в основному в строгих і стриманих вбраннях, як і передбачає стиль ведучої новин. Відкриваючи себе з нової сторони, відома журналістка продемонструвала, якому одягу надає перевагу поза ефіром, і яким модним тенденціям буде слідувати в цьому сезоні.

Сукня в горох – маст-хев прийдешнього літа. Серед безлічі популярних принтів, саме горох залишається фаворитом відомих дизайнерів. Модний в цьому сезоні небесно-блакитний відтінок вдало підкреслює ніжність і жіночність телеведучої. Ще одна перевага цієї сукні – багатофункціональність. У поєднанні з улюбленими кедами – відмінний варіант для довгих літніх прогулянок. Віддавши перевагу човникам на підборах, вийде створити елегантне вбрання для романтичного вечора.

Марина Кухар обрала безперечний тренд – напівпрозору блузку з воланами і коротким фактурним рукавом. Напівпрозорі тканини не виходять з моди вже кілька сезонів поспіль. У комплекті з яскраво-червоними брюками вдалося створити сміливий, але універсальний образ, який буде доречний, як для робочої зустрічі, так і для обіду з подругами. До того ж, брюки широкого крою досить ефектно виглядають при ходьбі.

У сукні середньої довжини насиченого коралово-бордового кольору легко впізнати стильну ділову жінку. Пояс з акцентною пряжкою вигідно підкреслює талію, а вертикальні смужки по боках візуально подовжують силует. До сукні ведуча підібрала бежеві туфлі на підборах, адже взуття з гострим носком знову повертається в моду.

Статьи по теме
Котлети з грибів — що може бути смачніше: рецепт від шеф-кухаря
Котлети з грибів — що може бути смачніше: рецепт від шеф-кухаря

Рецепт пісних грибних котлет з печериць.
вчера, 18:37 — 173

Шеф-кухар пояснив, чому українська кухня недооцінена в світі
Шеф-кухар пояснив, чому українська кухня недооцінена в світі

Українська кухня займає достойне місце серед європейських, але вона все ж такі у світі недооцінена, бо багато років вона витіснялася радянською.
08.04 — 228

Як зробити омлетну троянду: рецепт від кухаря
Як зробити омлетну троянду: рецепт від кухаря

Омлет — це класична страва, яка може бути швидким рішенням для сніданку, обіду або вечері. Якщо ви хочете здивувати близьких своєю оригінальністю, приготуйте омлетну троянду.
14.03 — 341