Контракти.ua

1867  —  05.04.21
Раміна розповіла «Зiрковому шляху», чому розійшлася із Філіпом Коляденком та Віталієм Козловським
Раміна розповіла «Зiрковому шляху», чому розійшлася із Філіпом Коляденком та Віталієм Козловським

Блогерка Раміна Есхакзай в програмі «Зірковий шлях», яку ведуть Тімур Мірошниченко та Альона Вінницька на каналі «Україна», розповіла, чому у неї не склалися стосунки з відомими співаками.

Сьогодні Раміна Есхакзай відома блогерка та інтерв’юерка, на Ютуб-каналі якої вже майже 700 тисяч підписників. У її доробку – десятки інтерв’ю з топовими зірками та соцпроєкти, які збирають мільйонні перегляди. Екзотична зовнішність дісталася Раміні від батька, який родом з Афганістану, а матір – українка. Перші романтичні стосунки у блогерки були з Філіпом, сином Дмитра та Олени Коляденко. За словами Раміни, це був сумний досвід, який вплинув на неї.

«Я думаю, що однозначно був певний вплив і, напевно, також наші стосунки з його мамою, те, що вони мене не сприймали. Я не знаю, нащо він мені це казав, можна ж промовчати, він казав, бабуся говорить, що я циганка, яка його приворожила. І коли тебе в дитинстві гнобили за колір шкіри, потім в 9 класі, потім ще батьки хлопця тобі кажуть про колір шкіри, самооцінка від цього не підвищується. Олена Коляденко мене не зовсім сприймала, тому що вона дуже любила свого сина, як будь-яка інша жінка. Філіп мені одного дня сказав, що в нього інша дівчина, і він хоче зі мною розстатися. У мене були істерики, я хотіла, щоб ми знов були разом. Але він казав «ні», - поділилася у програмі «Зірковий шлях» Раміна.

Пізніше у Раміни були стосунки зі співаком Віталієм Козловським. Пара навіть заручилася, але весілля тоді так і не відбулося. За словами Раміни, Віталій їй зізнався, що насправді у нього стосунки з його концертною директоркою Юлією, а Раміну він нібито використовував, аби подратувати свою кохану.

«Я, звичайно, сказала, що не буду коментувати нічого, а потім я побачила, що він коментує, - говорить Раміна на каналі «Україна» і додає, чому сказала тоді, що ніби мала стосунки із бізнесменом з Москви. - Я спеціально так сказала, коли він сказав, що в нього стосунки з його директором. Хай обговорюють, але залишають посилання на мій канал, вставляють мою фотку. Якщо роблять рекламу, хай роблять це нормально».

Сьогодні блогерка другий рік живе у цивільному шлюбі з відомим адвокатом Євгеном Проніним.

«Ми почали жити разом десь через півроку після знайомства, це був перший чоловік, з яким я жила. І потім пройшов рік, я йому нагадувала про те, що вже час, колечко купив? Він сказав, що це його бісить, скільки можна нагадувати щомісяця про те, що скоро вже рік буде», - пригадує Раміна.

Через постійні конфлікти на певний час пара навіть роз’їхалась, проте, за словами Раміни, після роботи з психологом її перестало турбувати питання заміжжя.

«Я зрозуміла, що в цьому немає сенсу, вговорювати чоловіка зробити тобі пропозицію, він придумає 150 тис відмазок, чому ні, і я зрозуміла – я себе поважаю, вважаю класною дівчиною. Ну не хоче робити пропозицію – ок, хай не робить, не знаю, як складеться життя. Можливо він покохає когось іншого, я когось іншого, або навпаки, він в один прекрасний момент скаже – виходь за мене. А я скажу – треба було раніше. Або навпаки буду радіти від того. Я хотіла отримати не обручку, я хотіла отримати визнання. Мені не вистачало цієї любові. Є такий синдром самозванця, це про мене. Тобі здається, що це не з тобою, що це не у тебе один з найпопулярніших каналів, це не ти була в рейтингу з Дудем і Собчак єдиним українським інтерв’юером», - зізналася Раміна на каналі «Україна».

Статьи по теме
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Аліна Паш поставила крапку у питанні Криму та власного весілля
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Аліна Паш поставила крапку у питанні Криму та власного весілля

Співачка Аліна Паш розповіла журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, коли в останнє була у Криму.
21.02.22 — 1418

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Катерина Репяхова зробить пластичну операцію
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Катерина Репяхова зробить пластичну операцію

Дружина Віктора Павліка блогерка Катерина Репяхова розповіла журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, що планує зробити пластичні операції проти волі чоловіка.
21.02.22 — 1129

«У мене випали дві сиві волосини»: Як чоловік Катерини Кухар дізнався новину про її вагітність
«У мене випали дві сиві волосини»: Як чоловік Катерини Кухар дізнався новину про її вагітність

Балерина Катерина Кухар розповіла журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна», як колеги відреагували на її слова, що вона при надії.
22.11.21 — 1754