Контракти.ua

1487  —  03.04.21
Як отримати спецперепустку на транспорт у Києві
Як отримати спецперепустку на транспорт у Києві

Спецперепустки на транспорт у Києві вводять на час локдауна, попередньо з 5 по 16 квітня. Весь наземний громадський транспорт, а також метро буде обслуговувати лише тих пасажирів, у яких є спеціальний документ для проїзду.

Про це повідомляється пресслужба КМДА.

Згідно з рішенням міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з 5 квітня громадський транспорт Києва буде перевозити пасажирів тільки за спецперепустками.

Для отримання спецперепусток керівники підприємств Києва повинні направити лист до департаменту транспортної інфраструктури КМДА (dti@kmda.gov.ua), в якому необхідно вказати:

  • назву підприємства;
  • обґрунтування необхідності отримання спецперепусток;
  • необхідну кількість спецперепусток;
  • реквізити підприємства та номер телефону контактної особи.

У КМДА відзначають, що кількість спецперепусток обмежена, а оплата проїзду при її наявності здійснюється на загальних підставах.

Спецперепустка повинна містити наступну інформацію: назва підприємства, ПІБ власника, печатка підприємства та підпис керівника, термін дії (до 14 квітня 2021 року).

Як повідомляється, спецперепустка на транспорт дійсна при пред'явленні службового посвідчення, паспорта або водійського посвідчення та наявності в особи засобів індивідуального захисту та сплаченого проїзду.

Статьи по теме
"Жовта" зона скоротилася. МОЗ оновило карантинний розподіл

Міністерство охорони здоров'я скоротило "жовту" зону карантину. Станом на 23 лютого на цьому епідемічному рівні знаходяться всього три регіони.
24.02.22 — 2241

У «червоній» зоні карантину залишаються п'ять областей, у «жовтій» - чотири
У «червоній» зоні карантину залишаються п'ять областей, у «жовтій» - чотири

Станом на 22 лютого на червоному рівні епіднебезпеки залишаються п'ять областей - Закарпатська, Івано-Франківська, Луганська, Рівненська та Хмельницька. На жовтому - Львівська, Полтавська, Харківська та Чернівецька області. Решта регіонів та Київ - на помаранчевому рівні.
23.02.22 — 1826

У МОЗ назвали п'ятірку регіонів-антилідерів з вакцинації проти COVID-19
У МОЗ назвали п'ятірку регіонів-антилідерів з вакцинації проти COVID-19

У Міністерстві охорони здоров'я України назвали регіони з найменшою кількістю вакцинації населення. Йдеться про західні області.
22.02.22 — 1132