Контракти.ua

526  —  01.04.21
НАЗК відновило фінансування партії "Слуга народу"
НАЗК відновило фінансування партії

Національне агентство з питань запобігання корупції відновило державне фінансування партії "Слуга народу".

Про це повідомляє пресслужба НАЗК.

"За результатами перевірки уточнюючих звітів партії "Слуга народу" за І та ІІ квартали 2020 року НАЗК відновило державне фінансування статутної діяльності політичної партії", - сказано в повідомленні.

У відомстві вказали, що за чотири квартали минулого року до НАЗК надійшло 675 звітів політичних партій.

Також у агентстві зазначають, що у березні НАЗК передало до Нацполіції повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушень у звіті "Слуги народу". Аналогічне повідомлення передали щодо партії "Блок Вілкула "Українська перспектива", "Конгрес Українських Націоналістів" та "Блок Кернеса - Успішний Харків".

Крім того, НАЗК склало та направило до суду 9 протоколів про адміністративні правопорушення щодо керівників (уповноважених осіб) партій за виявлені у поданих звітах порушення щодо партій: "Українська народна партія"; "Нова політика"; "Громадський рух Миколи Томенка "Рідна країна"; "Народні ініціативи Олександра Фельдмана"; "Соціал-патріотична асамблея слов’ян"; "ВАРТА (Всеукраїнський альянс регіональних і територіальних активістів)"; "Партія Ігоря Колихаєва "Нам тут жити!"; "Республіканська християнська партія"; "Рух нових сил Михеіла Саакашвілі".

Статьи по теме
Шуляк розповіла про пропоновані правки до законопроекту про мобілізацію
Шуляк розповіла про пропоновані правки до законопроекту про мобілізацію

Термін бронювання співробітників потрібно продовжити з 6 до 12 місяців і ввести можливість автоматичного продовження “броні”.
23.02 — 295

Корупція у ВЛК може зрости вдвічі: голова НАЗК назвав головні ризики
Корупція у ВЛК може зрости вдвічі: голова НАЗК назвав головні ризики

Весь документообіг під час проходження військово-лікарської космісії паперовий, а це означає, що будь-які документи на будь-якій стадії можна замінити й підробити.
30.12.23 — 435

Шуляк назвала три напрямки розширення програми
Шуляк назвала три напрямки розширення програми "єВідновлення"

У 2024 році заплановані виплати компенсацій власникам зруйнованих приватних будинків, а також тим, хто відремонтував пошкоджене житло власним коштом. Також триває робота над поширенням програми компенсацій за зруйноване житло на тимчасово окупованих територіях.
29.12.23 — 322