Контракти.ua

491  —  01.04.21
У столичному метро розповіли, як перевірятимуть спецперепустки
У столичному метро розповіли, як перевірятимуть спецперепустки

Проїзд у Київському метрополітені з 5 квітня буде дозволений лише за наявністю спецперепустки, яку зможуть отримати працівники критичної інфраструктури.

Про це повідомила заступниця директора КП «Київський метрополітен» Наталка Макогон в ефірі телеканалу «Україна 24».

«Метрополітен і наземний транспорт, ми будемо працювати за спецперепустками, перевозити тільки працівників критичної інфраструктури. Відповідно працівники таких підприємств за ці дні отримають перепустки, для того щоб дістатися до місць роботи», - зазначила вона.

За словами представниці метрополітену, підземка працюватиме в звичайному режимі. «У нас будуть ходити потяги так, як і сьогодні ходять. Ми будемо перевозити людей, але пропуск цих людей буде виключно за спецперепустками», - наголосила вона.

Макогон зауважила, що на входах до станцій підземки чергуватимуть поліцейські та чергові по станції, які перевірятимуть та запускатимуть тільки тих людей, які матимуть спецперепустки.

«Функціонування спецперепусток жодним чином не впливає на оплату проїзду. І закликаю людей підготувати засоби оплати проїзду і користуватися максимально безконтактними способами оплати проїзду», - додала вона.

Статьи по теме
У Києві можуть закрити школи через грип
У Києві можуть закрити школи через грип

У Києві зростає захворюванність на грип та ГРВІ серед дітей. Тому в столиці можуть закрити школи.
06.02 — 224

В Київраді пояснили причини зупинки частини
В Київраді пояснили причини зупинки частини "синьої" гілки метро

До критичного стану конструкцій та потреби в терміновому ремонті на частині "синьої" гілки метро призвело неякісне будівництво, яке здійснювалося за часів Януковича. Зараз через піар Януковича з Азаровим страждатимуть кияни і міський бюджет.
09.12.23 — 414

У Києві на пів року перекриють частину синьої гілки метро
У Києві на пів року перекриють частину синьої гілки метро

У метрополітені Києва з 9 грудня закриють рух поїздів між станціями метро «Деміївська» та «Теремки» на Оболонсько-Теремківській лінії для ремонту перегінного тунелю.
08.12.23 — 425