Контракти.ua

1054  —  25.03.21
Даша Квіткова розповіла «Зірковому шляху», як довго намагалася завагітніти
Даша Квіткова розповіла «Зірковому шляху», як довго намагалася завагітніти

Блогер Даша Квіткова в програмі «Зірковий шлях», яку ведуть Тімур Мірошниченко та Альона Вінницька на каналі «Україна», розповіла, про те, чи вдалося їй відразу завагітніти.

За історією кохання Даші Квіткова та Микити Добриніна стежила вся країна. Тому їхнє весілля без перебільшень стало однією із найгучніших подій 2020 року. А далі всі чекали поповнення у їхній сім'ї. Обговорювали це питання і самі закохані.

«Нам хотілося, щоб це було в шлюбі. Тому, як тільки ми виїхали у весільну подорож, ми поговорили, Микита сказав, що він готовий, і ми власне почали плідну роботу. Ми з Микитою дуже хотіли дитину. Я не відходила від аптеки біля будинку, купувала тести по 20 штук. І у нас не виходило якийсь час. Це, напевно, був момент, коли нам настільки сильно цього хотілося, що аж трусилися руки. Ми не могли лягти спати, якщо я не зроблю тест, і він не покаже хоч щось. А потім у певний момент я розмовляла з мамою, вона каже: «Я бачу, що дитина тебе вже обрала, але тобі потрібно відпустити цю ситуацію», - згадує Квіткова на каналі «Україна».

Тоді Даша вирішила поїхати з друзями відпочити до Львова, де їй наснилося, як вона в черговий раз робить 2 тести, і розповідає своїй подрузі, що вони показали бажану вагітність.

«Ми повернулися до Києва, я розповіла сон Микиті, але ми якось не звернули на це увагу, тому що я тест зробила, він виявився негативний. Ми поїхали до Чернівців, і там мені стало погано, я подумала, що чимось отруїлася», - поділилася Даша Квіткова в програмі «Зірковий шлях».

Пара зробила кілька тестів на вагітність і побачила довгоочікувані дві смужки. А коли Даша пішла здавати аналізи, то виявилося, що вже місяць як вагітна, про що відразу розповіла чоловікові.

«По-перше, він плакав від щастя, від того, що це дійсно відбулося. Тому що кожен раз, коли тест показував негативний, ми обидва прям засмучувалися. А по-друге, чоловік зараз відноситься, напевно, до нас обох вже як до чогось найпрекраснішого. Якщо щось зі мною трапиться, він напевно цього не переживе», - каже Даша на каналі «Україна».

З 6-го тижня у Даші почався страшний токсикоз.

«Мене нудило 24 години на 7. Мені не допомагала жодна таблетка, яку прописував лікар. Так сталося, що ми під час мого токсикозу захворіли короною і у мене піднялася ще температура, головний біль. Я не могла ні їсти, ні пити, а треба було. Все дійшло до того, що мені викликали швидку, яка через вену насичувала мене водичкою, щоб мені хоч трохи стало легше», - розповіла Квіткова.

Подружжя прийняли рішення тримати в таємниці новину про швидке поповнення, а також із дозволу лікаря полетіли на Мальдіви майже на 4-му місяці вагітності. Але, коли пара вже адаптувалася до мальдівського клімату, приховати округлий животик від підписників було неможливо. До речі, підписники Квіткової, яких у неї майже 2 мільйони, пишуть їй постійно.

«У мене хейт кожного дня. Пишуть різні листи про те, хто я і що мені потрібно робити. Я на це особливо не звертаю уваги. Раніше мене це прям до сліз ображало. Я навіть працювала якийсь час із психологом. Напевно, близько півроку мені було необхідно, щоб навчитися менше звертати уваги на це і не ображатися. Я не ідеальна, я жива, у мене є недоліки, десь я люблю їсти булки з ковбасою, десь я люблю використовувати нецензурну лексику. Я звичайна людина зі своїми помилками. Всі розповідають мені, як я повинна харчуватися, як повинна виховати свого сина, який ще не народився», - розповіла Даша Квіткова.

Про те, що Даша і Микита чекають сина, стало відомо після гучної гендер-паті. Дівчина додає, що вони вже вибрали 3 імені для малюка.

«Ми хочемо подивитися в очі дитинці і побачити, хто це. Яке з 3 імен підійде йому», - поділилася блогер.

Зараз Квіткова на 5-му місяці вагітності. Вона мріє, щоб до пологів вони встигли переїхати в будинок, який придбали в 2020 році. А ще не відчуває страху перед пологами і з нетерпінням чекає зустрічі з малюком.

«У мене таке відчуття, ніби я ніколи не відчувала себе настільки щасливою», - ділиться Даша.