Контракти.ua

935  —  13.03.21
Про націоналізацію "Мотор Січі" не йдеться – Данілов
Про націоналізацію

На засіданні РНБО у четвер, 11 березня, йшлося не про націоналізацію запорізького підприємства "Мотор-Січ", а про його повернення у власність українського народу відповідно до чинного законодавства.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов, передає Інтерфакс-Україна.

"Слово "націоналізація" не було ніяким чином використано ні на засіданні РНБО, ні в рішеннях, яке приймалося РНБО, ні на брифінгу, на якому я виступав. Ми сьогодні знаходимося в інформаційній війні з Російською Федерацією, яка має безпосереднє відношення спільно з Китаєм до спроб захоплення підприємства "Мотор Січ", тому ми маємо сьогодні таку негативну інформацію щодо націоналізації. Йшлося про те, що підприємство "Мотор Січ" найближчим часом буде повернуто у власність українського народу законним способом відповідно до чинного законодавства", - заявив Данилов.

За словами Данилова, "Україна не може дозволити собі, перебуваючи в стані війни, віддати в чужі руки підприємство, від якого залежить українська обороноздатність".

Статьи по теме
Данилов очікує, що решта бізнесменів візьме приклад з Ахметова щодо володіння ЗМІ
Данилов очікує, що решта бізнесменів візьме приклад з Ахметова щодо володіння ЗМІ

Секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олексій Данилов очікує, що решта бізнесменів візьме приклад з Ріната Ахметова і вийдуть з медіа-бізнесу через дію закону про олігархів.
22.07.22 — 1111

Суровые времена впереди: готовьтесь, если вы не выезжаете из страны
Суровые времена впереди: готовьтесь, если вы не выезжаете из страны

Кирилл Данильченко: Часто в ленте вижу, что многие заняли позу ждуна, когда РФ перемелет санкциями.  Со дня на день после нехватки бумаги, прокладок и сахара все нае#нется для Кремля.  Санкции, конечно, это хорошо – с ними лучше, чем без них, плюс они бьют по технологичному сектору, по добыче углеводородов и по перевооружению армии.
13.04.22 — 1167

РНБО нарахувала в Україні 13 олігархів
РНБО нарахувала в Україні 13 олігархів

Сьогодні в Україні триває підготовка законопроекту про олігархів, до їх переліку можуть потрапити 13 осіб.
11.05.21 — 901