Контракти.ua

1334  —  12.03.21
Ведуча каналу «Україна» Олена Кот святкує свій День народження: цікаві факти з життя іменинниці
Ведуча каналу «Україна» Олена Кот святкує свій День народження: цікаві факти з життя іменинниці

Сьогодні, 12 березня, відома ведуча новин «Сьогодні» та суспільно-резонансного проєкту «Головна тема» на каналі «Україна» Олена Кот відзначає свій День народження. З цієї нагоди ділимося цікавими фактами з біографії іменинниці.

•          Олена Кот закінчила Донецький національний університет і отримала дві вищі освіти за спеціальностями «Українська мова та література» і «Міжнародна економіка». Також ведуча проходила навчання в міжнародному мовному коледжі MLS у Великій Британії.

•          Свій шлях на телебаченні Олена розпочала у 2003 році, працюючи журналістом та ведучою «Регіональної служби новин» Донецької обласної державної телерадіокомпанії.

•          До команди каналу «Україна» Олена Кот приєдналась у 2006 році як кореспондент, редактор та ведуча інформаційної програми «События».

•          З 2018 року Олена є ведучою популярного суспільно-резонансного проєкту «Головна тема». Впродовж трьох років вона тримає у фокусі всі аспекти найактуальніших для українців тем та проблем, бере участь в масштабних експериментах і резонансних розслідуваннях.

•          Олена – досвідчений і об'єктивний інтерв'юер. На її рахунку сотні інтерв'ю з українськими міністрами, політиками, депутатами та громадськими діячами.

•          З Ігорем Пупковим, співведучим праймових випусків новин «Сьогодні» Олена Кот має дружні відносини. Разом вони здійснили ризикове відрядження на Донбас, а також висвітлювали вибори американського президента із США.

•          Відома ведуча має багато цікавих хобі, зокрема нещодавно почала захоплюватись стендовою стрільбою.

•          Олена Кот підтримує чимало соціально важливих ініціатив. Зокрема, у 2018 році ведуча взяла участь у зйомці «Зіркової абетки» для проєкту «Коли тиша заговорила» – масштабної ініціативи покликаної звернути увагу на проблему людей з порушеннями слуху.

 

Статьи по теме
Рубані котлети з індички: швидкий рецепт
Рубані котлети з індички: швидкий рецепт

Коли у вас немає часу й бажання готувати фарш, приготуйте швидкі, соковиті котлети з індички без м'ясорубки. Для цього дрібно наріжте м'ясо, додайте сметану, часник, яйця і борошно.
05.05 — 177

Синоптики прогнозують
Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європі

Літо в Європі буде спекотніше, ніж зазвичай, з більш високим ризиком посухи та хвиль тепла. Очікується, що теплий травень продовжить тенденцію, яка спостерігалася 10 місяців поспіль із рекордно високими глобальними температурами.
01.05 — 211

Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа
Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа

Зима в Україні виявилася незвично теплою. Також нетипові погодні умови були і в березні, а перша половина квітня взагалі порадувала аномальною спекою.
26.04 — 224