Контракти.ua

1653  —  11.03.21
Ексклюзив «Зіркового шляху»: Артем Пивоваров вперше розповів про сімейну таємницю
Ексклюзив «Зіркового шляху»: Артем Пивоваров вперше розповів про сімейну таємницю

Співак Артем Пивоваров у програмі «Зірковий шлях» на каналі «Україна» розповів, чому не хотів ніколи спілкуватися із батьком.

Артем Пивоваров родом із містечка Вовчанськ на Харківщині. Він виріс із мамою та бабусею. Любов до музики хлопець відчув ще у дитинстві, і пішов у музичну школу навчатися грі на гітарі. Батько покинув родину, коли Артемові не було і року. Але хоч мама і присвятила своє життя синові, в Артема було й надійне чоловіче плече – це його дідусь.

«Він мені повністю замінив батька. Тому, коли я, наприклад, приходив в школу і нам видавали на той час талони, якщо ти з неповноцінної сім’ї, щоб міг піти до їдальні і там щось собі придбати, я не брав цей талон. Я розумів, що в мене є татусь, тільки він трішечки старший. Плавати вчив мене, грати в футбол, і відстоювати свою точку зору, бути незалежним. Ми з ним їздили на буряки, картоплю. Вчив мене їздити за кермом», - поділився співак на каналі «Україна».

В Артема, окрім мами і бабусі, є ще сестра і брат по татовій лінії. Про це співак розповів ексклюзивно «Зірковому шляху».

«Маленьке містечко, кожен знає один одного. Ми навіть колись в одній школі навчались. Один одного називали: «О, брат, привіт, як справи?». Ми зустрічались і разом навіть гуляли. Батько не з ним. В нього його прізвище. Тому я навіть вдячний своїй мамі за те, що в мене її прізвище», - розповів співак.

Пивоварова – прізвище мами Артема, на яку він дуже схожий. А брат співака схожий на їхнього батька. Є ще у них молодша сестра, вже з третьої родини тата.

«І мені здається, що він не з ними також проживає. Є байка, історія про те, що він проживає не в Україні. Та я його ніколи не хотів знайти. Коли ти розумієш, що є якась рідна людина, десь там, яка навіть жодного разу не захотіла зустрітися з тобою, скоріш за все вона не вірить в те, що ти її людина», - запевнив Пивоваров на каналі «Україна».