Контракти.ua

1033  —  01.03.21
"Червона зона" карантину в Україні розширюється

У зв’язку зі збільшенням кількості хворих на коронавірус Житомирська область опиниться у "червоній" зоні. Відповідне рішення сьогодні ухвалить державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Про це заявив голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

"Сьогодні буде проведено державну комісію ТЕБ та НС, де Житомирщина увійде до червоної зони з відповідними обмеженнями. За останній тиждень ми здійснили майже 6 тисяч ПЛР-тестувань і отримали 2 716 захворілих на COVID-19. За останні чотири тижні динаміка виросла від 900 майже до 2 700 - втричі збільшилась кількість захворілих", - зазначив Бунечко.

За його словами, в "червону" зону потраплять всі райони області.

Нагадаємо, 1 березня "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення ковіду запроваджено в Чернівецькій області. 26 лютого у "червону" зону перейшла Івано-Франківська область.

Статьи по теме
"Жовта" зона скоротилася. МОЗ оновило карантинний розподіл

Міністерство охорони здоров'я скоротило "жовту" зону карантину. Станом на 23 лютого на цьому епідемічному рівні знаходяться всього три регіони.
24.02.22 — 2265

У «червоній» зоні карантину залишаються п'ять областей, у «жовтій» - чотири
У «червоній» зоні карантину залишаються п'ять областей, у «жовтій» - чотири

Станом на 22 лютого на червоному рівні епіднебезпеки залишаються п'ять областей - Закарпатська, Івано-Франківська, Луганська, Рівненська та Хмельницька. На жовтому - Львівська, Полтавська, Харківська та Чернівецька області. Решта регіонів та Київ - на помаранчевому рівні.
23.02.22 — 1853

У МОЗ назвали п'ятірку регіонів-антилідерів з вакцинації проти COVID-19
У МОЗ назвали п'ятірку регіонів-антилідерів з вакцинації проти COVID-19

У Міністерстві охорони здоров'я України назвали регіони з найменшою кількістю вакцинації населення. Йдеться про західні області.
22.02.22 — 1152