Контракти.ua

1176  —  15.02.21
Маша Полякова зізналась, що планує самостійно оплачувати гуртожиток під час навчання
Маша Полякова зізналась, що планує самостійно оплачувати гуртожиток під час навчання

Донька зіркового детектива гіпершоу «МАСКА» Олі Полякової дала ексклюзивне інтерв’ю журналістам шоу «Зірковий шлях» на каналі «Україна». Під час відвертої розмови Маша Полякова зізналась, скільки заробляє у соціальних мережах, де планує навчатись по закінченню школи та чому самостійно оплачуватиме проживання в гуртожитку.

У Маші Полякової вже понад 170 тисяч підписників і Інстаграм приносить дівчині прибуток.

«Гроші я заробляю для того, щоб могла сходити на шопінг. Нещодавно придбала собі AirPods Pro», – поділилась донька Королеви ночі Олі Полякової в ефірі каналу «Україна».

Юна блогерка час від часу публікує провокативні фото – то з синцями на обличчі, то оголеними сідницями. Та Маша зізнається – деколи зіркова мама не схвалює такі світлини і просить її видалити пости. А цікавим фактом є те, що саме Оля Полякова 6 років тому допомогла доньці створити особистий аккаунт.

«Тоді у мене був досить складний період – у мене взагалі не було друзів. Я була дуже самотньою дівчинкою. І ось так я могла говорити з кимось, – зізнається Маша Полякова в програмі «Зірковий шлях» і додає, що зараз до вибору друзів ставиться куди обережніше. – Я досить закрита людина, тому що було багато ситуацій, коли люди зі мною спілкувались лише заради того, щоб познайомитись із мамою чи пропіаритись».

Та і часу на розваги у дівчини майже немає. Наступного року Маша планує вступити до одного з найпрестижніших музичних вишів Америки.

«Це в Бостоні – Brooklyn college. Взагалі у цьому університеті велика проблема з гуртожитком. Треба, щоб повезло з людьми, з якими ти будеш жити. Співаки, музиканти – це велика конкуренція. А отже, вони можуть тобі насолити. Тому я хочу жити окремо у гуртожитку, це дещо дорожче, але я хочу оплачувати самостійно», – розповіла дівчина.

Та це буде за рік. А поки – дівчина часу не гає. Вона знялась у серіалі для підлітків і разом із друзями заснувала гурт під назвою «Шви». У їхньому репертуарі є вже 4 пісні. Продюсером гурту Маша називає свого тата.

«Тато мені запропонував збудувати студію, але сказав, що обладнання я маю придбати сама. Та потім так трапилось, що придбала його мама. До мого Дня народження ми хочемо зробити реліз першої пісні», – анонсувала Маша Полякова в ефірі каналу «Україна».

І це трапиться вже незабаром – 2-го березня!

Статьи по теме
Оля Полякова з матюками на Лисій горі спалила свій кокошник
Оля Полякова з матюками на Лисій горі спалила свій кокошник

Співачка і тренерка "Голосу країни" Оля Полякова назавжди розпрощалася з минулим.
22.08.22 — 782

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Аліна Паш поставила крапку у питанні Криму та власного весілля
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Аліна Паш поставила крапку у питанні Криму та власного весілля

Співачка Аліна Паш розповіла журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, коли в останнє була у Криму.
21.02.22 — 1421

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Катерина Репяхова зробить пластичну операцію
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Катерина Репяхова зробить пластичну операцію

Дружина Віктора Павліка блогерка Катерина Репяхова розповіла журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, що планує зробити пластичні операції проти волі чоловіка.
21.02.22 — 1135