Так, справжній плов готується з баранини із додаванням безлічі ароматних спецій. Але не всім до смаку такий різновид м'яса до того ж, не завжди просто його знайти. Куди простіше приготувати плов із курятиною. А з варіантом запікання в рукаві приготування цієї страви взагалі буде справою швидкою, як то кажуть, на лініву хазяйку.
Краще обрати курячі стегенця. Плов вийде з добре пропеченим м'ясом, ароматний и смачний.
1. Моркву, цибулю, часник очищаємо. Цибулю дрібно нарізаємо, часник пропускаємо через прес, моркву натираємо на крупній тертці.
2. На сковорідку наливаємо рослинне масло, розігріваємо його і викладаємо стегенця. Смажимо до тих пір, поки не з'явиться ароматна кірочка.
3. Беремо рукав для запікання, закріплюємо його з одного боку, викладаємо всередину підсмажене м'ясо, додаємо промитий рис, нарізану цибулю, моркву, часник.
4. Також додаємо спеції і приправи за смаком, солимо, перчимо.
5. І в самому кінці вливаємо воду. Закріплюємо рукав і з другої сторони.
6. Викладаємо рукав на деко і ставимо в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 50 хвилин.
Смачного!