Контракти.ua

659  —  17.12.20
Відома бізнесвумен Русаліна зробила заяву на Всеукраїнському антикорупційному форумі
Відома бізнесвумен Русаліна зробила заяву на Всеукраїнському антикорупційному форумі

Сили на боротьбу з корупцією меценатці та бізнесвумен Людмилі Русаліній дали підтримка громадськості та медіаспільноти. Про це вона сказала під час першого Всеукраїнського антикорупційного форуму, що відбувся в Києві.

«Хочу побажати, щоб корупції в нашій країні ставало все менше і менше, тому що саме так потрібно рухатися вперед до європейського рівня життя. Я – не виняток, коли я зіткнулася з корупцією, мені допомогла підтримка медіаспільноти, громадськості. Саме завдяки цьому моя історія стала гучною, і дала сили боротись", – наголосила вона під час свого виступу.

За словами Русаліної, подібні заходи втілюють у собі готовність людей з усієї країни ефективно виступати проти корупції в усіх її проявах.

“Такі збори громадського об’єднання “Стоп корупції” стають вже традиційними. На них приїжджають люди з усієї України. Сьогодні осередки цієї організації є в усіх регіонах нашої країни і я вважаю це корисним і для нашої держави, і для бізнесу, і для громадськості, і для кожної людини. Адже насамперед боротьба з корупцією – це обов’язок кожної людини в нашій країні. Чудово, що є так багато небайдужих людей, які просто на громадських засадах приєднуються до цього руху», – підкреслила громадська діячка.

Нагадаємо, 10 грудня у столиці відбувся всеукраїнський антикорупційний форум, присвячений міжнародному Дню боротьби з корупцією. Туди з’їхались представники відокремлених підрозділів ГО «Стоп корупції», керівники організації, політики та експерти.

Зазначимо, по всій Україні діють 80 осередків всеукраїнської громадської організації «Стоп корупції». Активісти працюють на громадських засадах. Вони проводять незалежні розслідування, вичислюють корупціонерів на місцях, пишуть заяви в правоохоронні органи, співпрацюють зі ЗМІ та громадськістю. Їхня основна функція – це забезпечувати порядок та повідомляти про порушення.

Статьи по теме
Закон про мобілізацію: депутатів можуть позбавити броні – ЗМІ
Закон про мобілізацію: депутатів можуть позбавити броні – ЗМІ

Депутатів Верховної Ради можуть залишити без броні від мобілізації.
14.01 — 1639

Як українці ставляться до попередніх президентів: дані опитування
Як українці ставляться до попередніх президентів: дані опитування

До попередніх президентів України громадяни ставляться по-різному: частина сприймають їх позитивно, частина - негативно. Найкраще ставлення до президентів, які займали проукраїнську позицію.
25.03.23 — 2305

В Україні хочуть узаконити партнерство для одностатевих пар
В Україні хочуть узаконити партнерство для одностатевих пар

У Верховну раду подали на реєстрацію законопроєкт про реєстровані партнерства. Він дасть змогу партнерам в одностатевих і різностатевих парах без шлюбу мати такі самі права, як і в законного подружжя.
08.03.23 — 854