Контракти.ua

2214  —  13.04.20
В Одессе переодеваются в животных, чтобы гулять во время карантина
В Одессе переодеваются в животных, чтобы гулять во время карантина

Одесситы с юмором подошли к ограничениям во время пандемии.

Жители Одессы с присущим им юмором подошли к требованиям общенационального карантина, во время которого на улицу разрешают выходить, в частности, для того, чтобы выгулять домашнее животное.

В интернете появилось видео, как на улицах города гуляют люди, переодетые в сказочных героев. В частности – персонажи знаменитого мультфильма «Маша и медведь», а также – герои книги Льюиса Кэрролла – Алиса и Чеширский кот – рассказали в новостях «Сегодня» на телеканале «Украина».

Статьи по теме
В Одесі 1 квітня пройде воєнна
В Одесі 1 квітня пройде воєнна "Гуморина"

Традиційний одеський фестиваль гумору та сатири цьогоріч отримав назву "Гуморина-Джавеліна" та матиме особливу програму в умовах війни.
01.04.22 — 3550

"Жовта" зона скоротилася. МОЗ оновило карантинний розподіл

Міністерство охорони здоров'я скоротило "жовту" зону карантину. Станом на 23 лютого на цьому епідемічному рівні знаходяться всього три регіони.
24.02.22 — 2254

У «червоній» зоні карантину залишаються п'ять областей, у «жовтій» - чотири
У «червоній» зоні карантину залишаються п'ять областей, у «жовтій» - чотири

Станом на 22 лютого на червоному рівні епіднебезпеки залишаються п'ять областей - Закарпатська, Івано-Франківська, Луганська, Рівненська та Хмельницька. На жовтому - Львівська, Полтавська, Харківська та Чернівецька області. Решта регіонів та Київ - на помаранчевому рівні.
23.02.22 — 1842