Контракти.ua

24379  —  04.03.10
Прес-реліз Авіакомпанії «Дніпроавіа»
Прес-реліз Авіакомпанії «Дніпроавіа»

Авіакомпанія «Дніпроавіа» просить Державіаадміністрацію України сповістити дату і час проведення конкурсу на отримання призначення на право експлуатації міжнародної повітряної лінії Київ – Тель-Авів.


Про це йдеться у листі Голови правління авіакомпанії Сергія Ткаченка, направленому Заступникові Міністра транспорту та зв‘язку – Голові Державіаадміністрації Олександру Давидову.

Авіакомпанія зазначає, що вже подала заяву на отримання згаданого призначення разом з усім пакетом документів, передбачених регуляторними нормами.

Заяву було направлено на розгляд Державіаадміністрації 24 лютого цього року, як тільки з преси стало відомо про збільшення до трьох максимальної кількості призначених перевізників від України на лінії Київ – Тель-Авів. Така можливість з‘явилася лише після підписання делегаціями України та Держави Ізраїль 22 лютого цього року Протоколу про внесення змін і доповнень до міжурядової угоди про повітряне сполучення  а також переговорів на рівні авіатранспортних відомств, проведених у місті Єрусалим наступного дня, 23 лютого.

Враховуючи, що компанія «Дніпроавіа» обслуговує найбільшу серед українських авіаперевізників мережу маршрутів в межах України, ми могли б забезпечити доставку до Ізраїлю через вузловий аеропорт «Бориспіль» пасажирів з усіх регіонів України, що є дуже важливим для забезпечення гуманітарних зв‘язків та розвитку туризму в Україну з огляду на заплановане скасування візового режиму між нашими державами.

Тому, на наш погляд, авіакомпанія «Дніпроавіа» має усі підстави розраховувати на позитивне рішення про призначення перевізником на лінію Київ – Тель-Авів, яке, відповідно до вимог чинного законодавства, ухвалюватиметься Державіаадміністрацію на засадах відкритості і змагальності.

Саме такий механізм прийняття важливого для авіаційної галузі регуляторного рішення став би реальним підтвердженням прагнення до створення конкуренції, яке керівництво Державіаадміністрації декларує в інтерв‘ю пресі.

 

 

Прес-служба

Авіакомпанії «Дніпроавіа»

Статьи по теме
Роль мінітракторів у розвитку урбаністичного фермерства
Роль мінітракторів у розвитку урбаністичного фермерства

Уявіть собі картину: зелена оаза посеред шумного мегаполісу, де городи і сади займають місце поруч з висотками і бізнес-центрами. Це не фантазія, а реальність, яку вже сьогодні можна побачити в багатьох містах. Урбаністичне фермерство – це не просто тренд, а необхідність для сучасних міст, які прагнуть бути самодостатніми і сталими.
31.07 — 359

Мототрактор или мотоблок: что лучше выбрать для работы на участке и почему
Мототрактор или мотоблок: что лучше выбрать для работы на участке и почему

Хотите выполнять садовые работы быстро, просто и с комфортом? Это несложно: достаточно купить спецтехнику. На рынке есть разные варианты, в том числе бюджетные. Самые популярные — это мототрактор и мотоблок. Оба имеют приемлемую стоимость и по карману среднестатистическому владельцу садового участка. Вопрос только в том, что выбрать. Чтобы это понять, сравним преимущества и недостатки каждого решения по отдельности.
19.03 — 307

Ремонт авто на СТО у Львові - як знайти якісну автомайстерню?
Ремонт авто на СТО у Львові - як знайти якісну автомайстерню?

Обираючи СТО для ремонту автомобіля у Львові, ви стикаєтеся з великою кількістю варіантів. Як вибрати надійне місце, яке не тільки відновить ваше авто, але й забезпечить йому довговічність і безпеку? Цей вибір може суттєво вплинути на вашу подальшу водійську досвід та фінансове благополуччя. У цій статті ми розглянемо ключові аспекти, на які варто звертати увагу, щоб ваше рішення було інформованим та обґрунтованим.
27.12.23 — 348