Контракти.ua

307  —  01.11.23
Тенденції в міжнародній логістиці від компанії УкрВіпСервіс
Тенденції в міжнародній логістиці від компанії УкрВіпСервіс

Технічний процес не стоїть на місці та стосується всіх сфер діяльності, а тому логістика не є винятком із правил. Команда спеціалістів Укрвіпсервіс активно цікавиться сучасними тенденціями у міжнародній логістиці, завдяки яким вдасться налагодити регулярне постачання товарів з мінімальними ризиками.

Особливий вплив на сферу логістики був помічений завдяки використанню цифрових технологій. Новий цифровий формат практично повністю переформатував логістичний ланцюжок:

- було змінено багато важливих процесів;

було змінено канали пересування вантажів;

змінилися формати поставок, а також процесів управління цими поставками.

На сьогоднішній день основними лідерами стають ті логістичні компанії, які вкладають величезну кількість сил, часу та фінансів у розвиток цифрових технологій.

Однак розвиток цих технологій також висуває певні умови до компаній: наприклад, високий рівень організації всіх постачань будь-яких видів товару. До таких поставок висуваються такі умови – багатоканальність, швидкість, точність. Не менш важливим аспектом вважається і прозорість усіх процесів, які включені в логістичну діяльність.

Екологічна логістика: що це і для чого?

Вивчаючи популярні тенденції у логістиці міжнародного рівня, складно не звернути увагу на зелену чи екологічну логістику. Основне завдання такої логістики полягає у мінімізації впливу логістичного ланцюга на навколишнє середовище. Це досить поширений напрямок з огляду на активну боротьбу з основними факторами, що впливають на забруднення екології у світі.

Зелена логістика має на увазі використання безпечних видів транспорту. Тому при замовленні морських перевезень на сайті https://www.uvs.in.ua/ua/mizhnarodni-morski-perevezennya/, потрібно враховувати не тільки всі види транспортних засобів, що беруть участь у доставці, але й паливо, на якому вони пересуваються .

Зелена логістика набирає все більших оборотів у світі за рахунок трьох основних переваг:

1. Висока рентабельність у довгостроковій перспективі.

2. Налагодження нових партнерських відносин.

3. Задоволені та лояльні клієнти.

Таким чином сучасна логістика вже давно перестала бути просто бізнесом. Дедалі більше компаній і підприємств роблять особливий внесок у те, щоб зберегти довкілля, знайшовши найбільш підходящі та безпечні варіанти транспортування товарів. В результаті немає необхідності в тому, щоб відмовлятися від ведення свого бізнесу, достатньо «налаштувати» роботу фірми з турботою про екологію.

Статьи по теме
Мототрактор или мотоблок: что лучше выбрать для работы на участке и почему
Мототрактор или мотоблок: что лучше выбрать для работы на участке и почему

Хотите выполнять садовые работы быстро, просто и с комфортом? Это несложно: достаточно купить спецтехнику. На рынке есть разные варианты, в том числе бюджетные. Самые популярные — это мототрактор и мотоблок. Оба имеют приемлемую стоимость и по карману среднестатистическому владельцу садового участка. Вопрос только в том, что выбрать. Чтобы это понять, сравним преимущества и недостатки каждого решения по отдельности.
19.03 — 287

Ремонт авто на СТО у Львові - як знайти якісну автомайстерню?
Ремонт авто на СТО у Львові - як знайти якісну автомайстерню?

Обираючи СТО для ремонту автомобіля у Львові, ви стикаєтеся з великою кількістю варіантів. Як вибрати надійне місце, яке не тільки відновить ваше авто, але й забезпечить йому довговічність і безпеку? Цей вибір може суттєво вплинути на вашу подальшу водійську досвід та фінансове благополуччя. У цій статті ми розглянемо ключові аспекти, на які варто звертати увагу, щоб ваше рішення було інформованим та обґрунтованим.
27.12.23 — 329

Porsche представляє Cayenne E-Hybrid — автомобілі для щоденних викликів
Porsche представляє Cayenne E-Hybrid — автомобілі для щоденних викликів

Porsche Cayenne E-Hybrid — це не просто автомобіль, це символ стилю, потужності та екологічності. При виборі цієї моделі, варто враховувати декілька ключових факторів, що відповідають вашим потребам та стилю життя.
11.12.23 — 788