Контракти.ua

795  —  23.10.19
Вкусный рецепт: французский завтрак Крок-мадам
Вкусный рецепт: французский завтрак Крок-мадам

Эти сэндвичи появились во Франции в 1910 году. Есть два варианта – крок-мадам и крок-месье.

Слово «крок» означает «хрустеть», а различие бутербродов в том, что мадам подается еще и с яичницей-глазуньей – «дамской шляпкой» начала 20 века.

Ингредиенты:

  • хлеб для тостов – 4 ломтика
  • пармская ветчина – 2 ломтика
  • сливочный полутвердый сыр – 4 ломтика
  • яйцо – 2 штуки
  • масло сливочное – по вкусу
  • соль – по вкусу.

Приготовление:

1. Смажьте каждый кусочек хлеба с одной стороны тонким слоем сливочного масла.

2. Сухой стороной выложите хлеб на сухую сковороду и немного поджарьте.

3. На два куска хлеба выложите ломтик сыра, ветчину, снова сыр, затем накройте каждый вторым ломтиком хлеба маслом вниз.

4. Поставьте бутерброды в духовку на 5 минут, температура 180-200 градусов.

5. Приготовьте яичницу глазунью и выложите их на готовые бутерброды.

Статьи по теме
Яйця С0, С1 і С2: як по маркуванню зрозуміти, що ви купили добірний
Яйця С0, С1 і С2: як по маркуванню зрозуміти, що ви купили добірний "десяток"

Маркування яєць - С0, С1, С2 і так далі - означає клас курячого яйця і його розмір. Від класу залежить термін зберігання, якість, а якщо додати характеристику "розмір" - ми отримаємо різні ціни на десяток яєць.
26.05.22 — 7513

Перша в ЄС. Франція запустила цифрові COVID-паспорти
Перша в ЄС. Франція запустила цифрові COVID-паспорти

Франція першою в Євросоюзі почала тестувати цифровий туристичний COVID-сертифікат за загальноєвропейською схемою, яка вже до літа допоможе жителям ЄС вільно подорожувати країнами континенту.
21.04.21 — 653

Як пофарбувати яйця на Великдень у яскраво-жовтий колір
Як пофарбувати яйця на Великдень у яскраво-жовтий колір

Для фарбування яєць у жовтий колір використовуйте куркуму. Якщо залишити варені яйця на 2-3 години в розчині куркуми (1 ст. л. на 1 склянку води), вийде ніжно-жовтий колір, а якщо яйця в ньому зварити, то – насиченіший золотавий відтінок.
19.04.21 — 1057