Контракти.ua

6095  —  18.07.19
Кандидатка у 93-ому окрузі Анна Скороход продовжує незаконну агітацію (ФОТО)
Кандидатка у 93-ому окрузі Анна Скороход продовжує незаконну агітацію  (ФОТО)

Кандидатки в 93-му окрузі від партії «Слуга народу» Анни Скороход помічена в проведенні незаконної передвиборчої агітації. В останні дні перед днем виборів на Київщині з’явилися численні рекламні борди з її зображенням.

Про те, що вони встановлені з порушенням закону, свідчить відсутність інформації, необхідної під час виборчої агітації. Не вказані відомості про наклад, друкарню, відповідального за друк і прізвище замовника.

Відсутність даних дає підстави сумніватися в законності фінансування рекламної продукції з виборчого фонду, як того передбачає законодавство.

Продовжує незаконну агітацію Скороход і в державних закладах. Зокрема, у соцмережі «Фейсбук» на офіційній сторінці Анни розміщені світлини її агітації у відділах Нацполіції округу.

Нагадаємо, що батько кандидатки перший заступник голови київської ДФС Ігор Скороход має нерухомості на більш ніж 20 мільйонів гривень. А всі квартири та земельні ділянки переписав, як це зазвичай роблять наші вітчизняні чиновники-багатії, на дружину, маму, тещу та дочку.

При цьому сам Скороход походження своїх статків так і не пояснив.  Скороход привернув увагу ЗМІ отриманням посвідчення учасника бойових дій в зоні АТО. Як повідомляється, столичний податківець отримав престижний статус після шести одноденних поїздок на схід України.

Нагадаємо, що у цьому окрузі уже відзначився Олександр Онищенком, якого звинувачують у розкраданні державних коштів.

Статьи по теме
Украина не потеряла бы Авдеевку, если бы вовремя получила боеприпасы, - Кулеба
Украина не потеряла бы Авдеевку, если бы вовремя получила боеприпасы, - Кулеба

Дефицит вооружения у украинских военных привел к тому, что ВСУ пришлось отступить из города Авдеевка и оно было захвачено россиянами.
22.02 — 224

Сьогодні - День захисників і захисниць України
Сьогодні - День захисників і захисниць України

У неділю, 1 жовтня, у християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці, українці святкують День захисників і захисниць України та День козацтва.
01.10.23 — 385

Рівень нетерпимості українців до корупції різко збільшився під час війни
Рівень нетерпимості українців до корупції різко збільшився під час війни

Рівень нетерпимості до надання хабарів, подарунків або неофіційних послуг для вирішення особистих проблем помітно зріс серед українців.
28.07.23 — 341