Контракти.ua

600  —  29.01.19
Компанії, що виробляють електрообладнання для автомобілів
Компанії, що виробляють електрообладнання для автомобілів

Сучасні автомобілі оснащені великим числом електронних компонентів і іншим електрообладнанням. У їх числі акумулятори, стартери, запчастини систем запалювання, вентилятори охолодження, електропідйомники та інше. У будь-яку систему включені суміжні елементи, такі як датчики і реле-регулятори, покажчики вимірювальних систем та інші. Автолюбителям доводиться не раз стикатися з заміною компонентів електричної системи автомобіля.

Заміна, як необхідність

Найчастіше доводиться стикатися з заміною таких елементів електричних систем, як котушки і свічки запалювання, датчики свічок накалу і акумулятори. Питання про те, наскільки важлива заміна на оригінальні елементи, завжди актуальний для автолюбителя. На вторинному ринку сьогодні перевага у дорогого обладнання, постачальниками якого є відомі компанії. Це товар високої якості, і ціна його відповідна. Фактично ці деталі є аналогами оригіналів і пропонуються як виробниками, так і пакувальними брендами. На які продукти покупцеві варто звернути увагу?

  • Товари вищої цінової категорії. Це продукція Bosch, Osram, DeltaAutotechnic, ZEN Beru, Sawafuji, NGK, Lucas / TRW, Behr, VDO, Varta, Hitachi, Denso, Valeo, Sho-Me, Delphi, Bremi. Фахівці https://avto.pro/ - автозапчасти для іномарок, відзначають, що продукція перерахованих виробників можна порівняти з оригінальними деталями. Деякі з названих компаній є постачальниками елементів для автосборки;
  • Товари середнього цінового сегмента. Це продукція JP Group, B-Tech. Tesla, Lauber, Cargo, Magnetti Marelli, ATS, Brisk, FAE, DIXIE, Delta AT, WAIGlobal USA. Продукти цього сегмента мають середню якість, в партіях іноді присутній шлюб, або товари, що відрізняються якістю від інших, включених в ту ж партію. Особливо багато неякісних елементів зустрічається серед ламп та проводів;
  • Товари найнижчого цінового сегмента. У цій категорії представлена продукція пакувальників, що поставляють недорогі компоненти. Серед таких можна назвати Febi і Meyle. Якістю обладнання цих брендів автолюбителі найчастіше залишаються незадоволені. Серед продукції пакувальних брендів можна відзначити прийнятну якість елементів фірм WPS, Protech, Unipoint.

Для заміни несправних елементів електричного обладнання рекомендується купувати деталі високого або середнього сегмента. Їх якість досить висока. Якщо бюджет покупця обмежений, потрібно орієнтуватися не продукцію фірм з хорошою репутацією. Купівля оригіналу не у всіх випадках доцільна. Фірми виробники оригінальних елементів продають свою продукцію і на вторинному ринку. І часто вона мало відрізняється від оригінальної, хоча різниця в ціні суттєва. Чого не потрібно робити, так це серйозно економити на електрообладнанні, так як готельні вузли мають високі вимоги до якості матеріалів і збірки.

Статьи по теме
Аренда электромобилей в Киеве: экологичное будущее уже сегодня
Аренда электромобилей в Киеве: экологичное будущее уже сегодня

Киев, как столица Украины и крупнейший мегаполис страны, активно движется в сторону экологичных решений в сфере транспорта.
07.08 — 425

Все про серце автомобіля
Все про серце автомобіля

Автомобіль - це складна механічна система, кожен елемент якої грає важливу роль у забезпеченні надійної та безпечної експлуатації. Центральним компонентом будь-якого авто є його двигун.
12.07 — 477

Особливості та характеристики Lexus UX
Особливості та характеристики Lexus UX

У світі автомобільної індустрії, компанія Lexus відома завдяки бездоганним поєднанням якості, комфорту та передових технологій. В рамках своєї стійкої репутації, компанія продовжує вражати світ автомобільними новинками. Серед них варто особливу увагу звернути на Lexus UX, який втілює в собі всі елементи, що зробили бренд Lexus таким популярним та впізнаваним. Розгляньмо деякі особливості та характеристики вражаючого електричного автомобіля.
09.04 — 449