Контракти.ua

702  —  28.01.19
Украина увеличила экспорт шоколада
Украина увеличила экспорт шоколада

Украина продала за рубеж шоколада на 171,3 млн долларов. Главными покупателями украинского шоколада в прошлом году стали Казахстан, США и Беларусь.  

В 2018 году Украина поставила за рубеж шоколада на 171,3 млн долларов. Экспорт вырос на 12,7% по сравнению с 2017 годом. Об этом сообщает УНН со ссылкой на данные Государственной фискальной службы в воскресенье, 27 января.

Основным импортером украинского шоколада стал Казахстан. В эту страну было поставлено шоколада на 21,4 млн долларов. Второе место в списке крупнейших стран-импортеров украинского шоколада заняли США, импортировав его на 17,1 млн долларов.

Беларусь стала третьей в списке крупнейших стран-импортеров украинского шоколада с годовым показателем в 16,7 млн долл. Также Украина импортировала шоколада на общую сумму 132,6 млн долларов. Показатель вырос на 43,8%.

Статьи по теме
В Україні внесли до переліку спонсорів війни відомого виробника шоколаду: всі деталі
В Україні внесли до переліку спонсорів війни відомого виробника шоколаду: всі деталі

Компанія продовжує працювати в РФ і навіть постачала свою продукцію російській кондитерській фабриці, шоколад якої входить до сухпайків армії окупантів.
20.01 — 310

Великі гроші: десятка найпопулярніших бізнесових медіа в Україні
Великі гроші: десятка найпопулярніших бізнесових медіа в Україні

Функціонування українського бізнесу під час війни, виклики підприємців, розвиток своєї справи та масштабування на міжнародному ринку, діджиталізація та оптимізація роботи, релокація бізнесу та перепрофілювання відповідно до вимог часу, інвестиції з-за кордону та нові стартапи —  про це українці щодня читають у бізнесових медіа.
28.09.23 — 607

«BROCARD – український бізнес, і ми працюємо на перемогу», –  заява компанії
«BROCARD – український бізнес, і ми працюємо на перемогу», – заява компанії

Понад 14 місяців із початком повномасштабного військового вторгнення російської армії до України група компаній BROCARD була об’єктом регулярних інформаційних атак. Численні перевірки діяльності BROCARD не виявили жодних порушень. Станом на сьогодні правоохоронні органи не мають до компанії жодних претензій – судові справи закрито. Про це повідомляють у «Брокард-Україна».
16.05.23 — 5505