Контракти.ua

5924  —  25.12.18
В аэропорту "Борисполь" пассажиры застряли в очередях
В аэропорту

С утра в аэропорту работали только три окошка для приема граждан, из-за чего они проводили в очереди по 40 минут.  

В киевском международном аэропорту "Борисполь" люди с утра стояли в очередях по 40 минут. Об этом сообщает УНН.

Для приема граждан Украины на таможне в аэропорту работает только три окошка. Это привело к большому скоплению людей в зоне паспортного контроля.

В очереди по состоянию на утро и полдень находились до 500 человек. Согласно расписанию, с 7:10 утра – "Борисполь" принял 33 международных рейса из таких стран как Беларусь, Польша, Израиль, Швеция, Египет, Грузия, Франция, Турция, Бельгия, Литва и другие.

Ранее сообщалось, что в аэропорту "Борисполь" застряли 170 пассажиров, чей рейс из-за плохой погоды не отправили в Египет в 3 утра.

Позже пассажиров попросили подождать нового пилота, так как смена предыдущего закончилась. Возмущенные люди взяли в "заложники" работников авиакомпании - они не выпускали их до вылета самолета.

Статьи по теме
“Героїчні будні кожного дня”: відновлення зв’язку на Херсонщині
“Героїчні будні кожного дня”: відновлення зв’язку на Херсонщині

З самого початку деокупації і до сьогодні, попри постійні обстріли та небезпеку, команда Укртелеком продовжує працювати над відновленням зв’язку, щоб забезпечити херсонців і мешканців області безперебійними послугами інтернету та телефонії. 
02.05 — 640

Аеропорт в Україні можуть відкрити вже цього року: який саме і від чого це залежить
Аеропорт в Україні можуть відкрити вже цього року: який саме і від чого це залежить

В Україні після новин про перемовини з авіаційними регуляторами в США та ЄС знову пожвавились розмови про відкриття одного з аеропортів. Експерти називають три можливі варіанти (Львів, Ужгород та Київ), розповідають про візити комісій, які регулярно інспектують стан летовища.
20.03 — 556

Збільшення цін на цемент: що вплинуло на виробництво автоклавного газобетону
Збільшення цін на цемент: що вплинуло на виробництво автоклавного газобетону

Російська агресія принесла на територію України чимало руйнувань: для відновлення зруйнованих житлових будинків, заводів, транспортних розвʼязок нашій державі доведеться витратити десятки мільйонів тонн чистого цементу. Проте, на жаль, за передбаченнями та оцінками експертів галузі, імовірно, для післявоєнної відбудови такої кількості будматеріалу нашій країні не вистачатиме.
28.02 — 689