Контракти.ua

2677  —  12.03.18
В Харькове задержали владельца сети супермаркетов в ДНР
В Харькове задержали владельца сети супермаркетов в ДНР

Мужчина также является "депутатом" Горловского "городского совета".

Сотрудники Службы безопасности Украины и Генпрокуратуры в Харькове задержали крупного бизнесмена, прибывшего из оккупированных районов Донецкой области. Об этом сообщила пресс-служба СБУ.

Коммерсант владеет сетью продуктовых магазинов на Донбассе и наладил механизм поставок туда продуктов питания и табачных изделий из России.

Часть продукции шла на нужды незаконных вооруженных формирований так называемой ДНР. Также указано, что бизнесмен является депутатом подконтрольного России Горловского “городского совета“ и входит в десятку крупнейших плательщиков налогов в бюджет оккупированной части Донецкой области.

Во время обысков в харьковской квартире предпринимателя и по месту жительства его родственников правоохранители изъяли документацию и электронные носители информации с доказательствами финансирования террористов.

“У него также обнаружено 50 тыс. долларов, 150 тыс. гривен и банковские карточки, на которых хранятся средства, полученные от незаконной деятельности“, - уточнили в службе безопасности.

В рамках уголовного производства, открытого по ч. 1 ст. 258-3 Уголовного кодекса, задержанному сообщено о подозрении.

Статьи по теме
Атака на
Атака на "Київстар": в СБУ розповіли важливі подробиці зламу і хто насправді за ним стоїть

СБУ під час розслідування масштабної кібератаки на одного з найбільших українських телекомунікаційних операторів "Київстар" дійшла висновку, що за атакою стоїть не просто хакерське угруповання, а безпосередньо російська військова розвідка - ГРУ.
05.04 — 256

Аеропорт в Україні можуть відкрити вже цього року: який саме і від чого це залежить
Аеропорт в Україні можуть відкрити вже цього року: який саме і від чого це залежить

В Україні після новин про перемовини з авіаційними регуляторами в США та ЄС знову пожвавились розмови про відкриття одного з аеропортів. Експерти називають три можливі варіанти (Львів, Ужгород та Київ), розповідають про візити комісій, які регулярно інспектують стан летовища.
20.03 — 526

Збільшення цін на цемент: що вплинуло на виробництво автоклавного газобетону
Збільшення цін на цемент: що вплинуло на виробництво автоклавного газобетону

Російська агресія принесла на територію України чимало руйнувань: для відновлення зруйнованих житлових будинків, заводів, транспортних розвʼязок нашій державі доведеться витратити десятки мільйонів тонн чистого цементу. Проте, на жаль, за передбаченнями та оцінками експертів галузі, імовірно, для післявоєнної відбудови такої кількості будматеріалу нашій країні не вистачатиме.
28.02 — 650