Контракти.ua

12864  —  19.10.09
Вячеслав «Steel Power» Узелков v.s. Томаш «Jumbo» Адамек!
Вячеслав «Steel Power» Узелков v.s. Томаш «Jumbo» Адамек!

21 жовтня, завдяки компанії братів Кличків «K2 East Promotions», світовому бренду Nemiroff та медіагрупі «Інтер», на нас чекає справжнє шоу у столичному Палаці спорту — професійний боксерський турнір, де українець В’ячеслав «Steel Power» Узелков (21-0-0, 13 КО) відстоюватиме титул Інтерконтинентального чемпіона за версією WBA у напівважкій вазі проти чеського боксера Томаша «Jumbo» Адамека .

Турніру передує декілька обов’язкових етапів, на які ми запрошуємо Вас:
    19.10.09 (Понеділок) о 14:00 – Відкрите тренування Вячеслава Узелкова та Томаша Адамека у боксерській залі Увайса Байсангурова на стадіоні «Спартак» (Адреса: вул.. Фрунзе, 105)
    20.10.09 (Вівторок) о 13:00 – Офіційне зважування боксерів турніру, РК «Авалон» (вул.. Леонтовича, 3)
    21.10.09 (Графік):
    19:00 – початок турніру
    20:30 – початок головних боїв (Макс Бурсак, Олександр Устінов, Вячеслав Узелков)
    23:30 – прес-конференція біля РИНГУ! Просимо звернути увагу, що прес-конференція після головного поєдинку пройде біля рингу після 10-хвилинної перерви.
    Вячеслав  – офіційний претендент на титул  Чемпіона Світу за версією WBA, але для того, щоб вибороти це звання необхідна суттєва фізична та психологічна підготовка. Саме тому так важливі результати поєдинку 21 жовтня!

Отримання додаткової інформації та акредитація:
Компанія  «Ад’ютант»
Наталка Колосок
8 (067) 401 17 87
nk@adjutant.com.ua
Ольга Савельєва
8 (067) 214 13 39
os@adjutant.com.ua

 

Статьи по теме
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну

Рінат Ахметов стверджує, що мирний договір із рф можливий тільки на умовах України, яка, зокрема, вимагає виведення російських військ і відновлення контролю над усіма захопленими територіями. Бізнесмен наголосив, що Україна бореться не тільки за свою свободу, а й за свободу всієї Європи. Рінат Ахметов подав позов до Європейського суду з прав людини проти росії, вимагаючи компенсації за грубі порушення його майнових прав під час неспровокованої військової агресії росії проти України.
02.09 — 399

Игристые из разных стран мира — названия и характеристики
Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.
29.04 — 385

Як урізноманітнити меню при ГВ?
Як урізноманітнити меню при ГВ?

Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.
06.03 — 344