Контракти.ua

18879  —  05.10.09
„ВЕЛИКИЙ АНТИКВАРНИЙ САЛОН – 2009”
„ВЕЛИКИЙ АНТИКВАРНИЙ САЛОН – 2009”

Український дім Журнал «АRТ-Ukraine» Представляють 5 – 17 жовтня „ВЕЛИКИЙ АНТИКВАРНИЙ САЛОН – 2009”

Подією Другого Великого антикварного салону є експозиція шедеврів монументальної скульптури з унікальної колекції всесвітньовідомої французької ливарної майстерні "ВАЛЬЗУАНІ", яку на відкритті в Українському домі представлятиме її власник, знаний скульптор Леонардо Бенатов.

На Великому антикварному салоні центральною є експозиція монументальної скульптури визнаних світом геніїв. Роденівські "Мислитель", "Вічна весна", "Поцілунок", "Адам", "Громадяни Кале" представлені в оригінальних розмірах. Справжня сенсація Салону - бронзові шедеври Сальвадора Далі "Метаморфози Венери Мілоської", "Мінотавр", "Істерична сюрреалістична жінка". Вперше в Україні представлена скульптура Франсуа Помпона, Ричарда Гіно та нашої всесвітньовідомої співвітчизниці Олександри Екстер. 10 гіпсових барельєфів робіт Екстер і скульптури за їх мотивами, стануть справжнім відкриттям для багатьох поціновувачів мистецтва.
У ливарній майстерні "Вальзуані" свої роботи ще за життя відливали Роден, Далі, Помпон, Дега, Ренуар, Модільяні, Гоген, Задкін, Матіс, Арман. Власники "Вальзуані" - Леонардо Бенатов і його батько, якого так само звали Леонардо, були особисто знайомі з цими геніальними художниками, спілкувалися та приятелювали з ними. Майстерня стала місцем зустрічей та спілкування багатьох видатних майстрів ХХ ст.
Печатка ливарної майстерні "Вальзуані" є на експонатах і цілих колекціях шедеврів всесвітньовідомих музеїв:
-    Музей Родена у Парижі;
-    Музей д'Орсе (Париж, Франція);
-    Паризький музей сучасного мистецтва;
-    Центр Жоржа Помпіду (Париж, Франція);
-    Галерея Tate Modern (Лондон, Великобританія);
-    Музей Метрополітен (Нью-Йорк, СІЛА);
-    Музей сучасного мистецтва (МОМА) (Нью-Йорк, СІЛА) тощо.
Леонардо Бенатов надзвичайно перейнявся ідеєю провести в Україні виставку шедеврів із колекції майстерні "Вальзуані". Тож, як результат, в Україну з Франції привезено 30 скульптур загальною вагою майже десять з половиною тонн. Загальна страхова вартість колекції становить 18 мільйонів євро.

Додаткова інформація.

Виставка працює з 5 до 17 жовтня щоденно з 10.00 до 20.00.

Чекаємо Вас за адресою: Київ, Хрещатик,2, Український дім.

Вартість квитків – 50 грн., пільгова вартість – 20 грн.
З питань додаткової інформації щодо роботи Великого антикварного салону, прохання звертатися до прес-центру "Український час":
т/ф.: 278 59 50, 270 70 14; press@ukrchas.net.

Деталі на сторінках:
www.ukrdim.org.ua; www.artukraine.com.ua

 

Статьи по теме
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну

Рінат Ахметов стверджує, що мирний договір із рф можливий тільки на умовах України, яка, зокрема, вимагає виведення російських військ і відновлення контролю над усіма захопленими територіями. Бізнесмен наголосив, що Україна бореться не тільки за свою свободу, а й за свободу всієї Європи. Рінат Ахметов подав позов до Європейського суду з прав людини проти росії, вимагаючи компенсації за грубі порушення його майнових прав під час неспровокованої військової агресії росії проти України.
02.09 — 399

Игристые из разных стран мира — названия и характеристики
Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.
29.04 — 385

Як урізноманітнити меню при ГВ?
Як урізноманітнити меню при ГВ?

Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.
06.03 — 344