Контракти.ua

15773  —  17.09.09
Сьомий місяць поспіль ПРОВІДНА утримує 2-е місце за зборами страхових премій на ринку «автоцивілки»
Сьомий місяць поспіль ПРОВІДНА утримує 2-е місце за зборами страхових премій на ринку «автоцивілки»

За підсумками липня 2009 р. ПРОВІДНА незмінно утримує лідерські позиції на ринку «автоцивілки» за даними рейтингу страхових компаній України з обов’язкового  страхування цивільно-правової відповідальності автовласників, наданому МТСБУ.

За результатами місяця компанія посіла 2-е місце, як за обсягом залучених премій, зібравши 8,6 млн. грн., так і за кількістю проданих полісів (56,5 тис. полісів). Порівняно з аналогічним періодом минулого року ПРОВІДНА збільшила свою ринкову частку з  5,2% у липні 2008 р. до 8% в липні 2009 р.Крім того, ПРОВІДНА у липні піднялась на 3-є місце за обсягом виплаченого страхового відшкодування, виплативши своїм клієнтам 4,5 млн. грн.

ДОВІДКА

СК «ПРОВІДНА» працює на страховому ринку України з 1995 року. Компанія представлена розгалуженою регіональною структурою по всій Україні, що включає 25 філій, понад 430 Центрів продажу, 25 Центрів врегулювання збитків, 25 Центрів медичного ассистансу по всій Україні, власний Контакт-Центр. Агентська мережа компанії нараховує понад 4600 страхових агентів. ПРОВІДНА пропонує понад 60 страхових продуктів із обов’язкових та добровільних видів страхування.

СК «ПРОВИДНА» визнана найкращою страховою компанією м. Києва за результатами конкурсу «Kyiv Post», організованого першим англомовним виданням в Україні «Kyiv Post».

СК «ПРОВІДНА» посіла 2-е місце в номінації «Страхова компанія року» в міжнародному конкурсі «MasterCard Банк Року 2008».

СК «ПРОВІДНА» посіла третє місце у рейтингу «Найпрофесійніша страхова компанія» за результатами конкурсу «Фінансовий рейтинг», організованого виданням «БІЗНЕС».

Бренд «ПРОВІДНА» оцінюється в 505,3 млн. грн. (вартість бренда за рік збільшилась на 188,2 млн. грн.) за даними рейтингу «ГVардія корпоративних брендів - 2009», складеному  журналом «ГVардія».
Фінансові показники СК «ПРОВІДНА» станом на 01.07.2009 г.: страхові виплати – 135,2 млн. грн., страхові платежі – 262,6  млн. грн., страхові резерви – 264,7 млн. грн., статутний фонд – 238,6 млн. грн.    

Статьи по теме
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну

Рінат Ахметов стверджує, що мирний договір із рф можливий тільки на умовах України, яка, зокрема, вимагає виведення російських військ і відновлення контролю над усіма захопленими територіями. Бізнесмен наголосив, що Україна бореться не тільки за свою свободу, а й за свободу всієї Європи. Рінат Ахметов подав позов до Європейського суду з прав людини проти росії, вимагаючи компенсації за грубі порушення його майнових прав під час неспровокованої військової агресії росії проти України.
02.09 — 399

Игристые из разных стран мира — названия и характеристики
Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.
29.04 — 385

Як урізноманітнити меню при ГВ?
Як урізноманітнити меню при ГВ?

Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.
06.03 — 344