Контракти.ua

11075  —  14.09.09
Україна-Польща 19:12
Україна-Польща 19:12

12 вересня в 16:00 на столичному стадіоні «Cпартак» між командами України і Польщі відбувся матч Чемпіонату Європи з регбі серед команд дивізіону 2А.

Важливість матчу для обох збірних відбилася  і на грі  - ніхто не хотів ризикувати, небезпечних моментів у першому таймі було всього 2 - коли гравець харківського Олімпу Сергій Гарькавий намагався уразити ворота поляків спочатку невдало спробувавши забити дроп-гол, а через декілька хвилин - штрафний удар. Обидві команди помітно нервували, що вилилося в невелику колотнечу, після якої на 10 хвилин був видалений гравець України Вадим Колишкин. Оборона як одної, так і іншої збірної не давала збоїв, але до закінчення першого тайму українці все ж занесли спробу, яка, на жаль, не була зарахована і команди пішли на перерву з рахунком 0:0.

2 тайм почався для української збірної не самим кращим чином - наші регбісти пропустили атаку поляків, яку завершив Кшиштоф Хотовські, після цього наші сусіди успішно пробили реалізацію і повели з рахунком 0:7 . Через декілька хвилин українська збірна скоротила відставання. У силовій манері українці занесли спробу, автором якої став Сергій Янчий. Успішна реалізація дозволила б наздогнати команду Польщі, але нажаль її не відбулося. Україна вийшла вперед ближче до закінчення 2 тайму. Чергові 5 очок нашій збірній знов приніс Сергій Янчий, а успішне пробиття реалізації дозволило Україні повести з рахунком 12:7. Третя спроба нашої команди не примусила себе чекати. Сергій Сухих після затяжної атаки українців довів рахунок до 17:7  на нашу користь, а Павло Масюков додав ще 2 очки, забивши реалізацію. Поляки занесли спробу престижу, але наздогнати вітчизняних регбістів їм вже не вистачило часу, і матч закінчився з рахунком 19:12 на користь України, яка завдяки цій перемозі стала одноосібним лідером дивізіону 2А європейської першості.

 

 


 

Статьи по теме
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну

Рінат Ахметов стверджує, що мирний договір із рф можливий тільки на умовах України, яка, зокрема, вимагає виведення російських військ і відновлення контролю над усіма захопленими територіями. Бізнесмен наголосив, що Україна бореться не тільки за свою свободу, а й за свободу всієї Європи. Рінат Ахметов подав позов до Європейського суду з прав людини проти росії, вимагаючи компенсації за грубі порушення його майнових прав під час неспровокованої військової агресії росії проти України.
02.09 — 399

Игристые из разных стран мира — названия и характеристики
Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.
29.04 — 385

Як урізноманітнити меню при ГВ?
Як урізноманітнити меню при ГВ?

Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.
06.03 — 344