Контракти.ua

11.09.2017 — Нью-Йорк, США — boredpanda.com — 16982
9/11, теракт, Нью-Йорк
9/11: редкие фото самого страшного теракта в истории США

Сегодня - 16-летняя годовщина ужасного теракта 11 сентября в Нью-Йорке, когда после атаки на Всемирный торговый центр погибло более 3 тысяч человек и вдвое больше получили различные ранения. К трагической дате издание Bored Panda опубликовало редкие фотографии того злосчастного дня. Итак, Нью-Йорк, 11 сентября 2001... И мир уже никогда не будет прежним.

Фоторепортажі

"Перетворився на груду попелу". ЗСУ показали, як виглядає мікрорайон "Канал" у Часовому Яру

Російські окупанти продовжують знищувати Часів Яр у Донецькій області. Мікрорайон "Канал" вже перетворився на груду попелу. Українські бійці показали фото зруйнованого міста. "Часів Яр. Пекло на землі. Росіяни продовжують знищувати місто всіма можливими типами озброєння", - йдеться в повідомленні. Про це пише РБК-Україна з посиланням на Facebook 24 ОМБр імені короля Данила. Про це повідомляють Контракти.UA. Зазначається, що воїни 24 ОМБр імені короля Данила продовжують оборону міста від значно переважаючих сил противника у надважких умовах. "Мікрорайон "Канал" біля каналу Сіверський Донець - Донбас перетворився на груду попелу - такий вигляд він має наразі.Такий пейзаж, який колись був за межами нашої уяви, за два роки війни вже став звичним. Від нашої згуртованості сьогодні залежить те, як виглядатимуть наші міста завтра", - зазначили у бригаді. ЗСУ відійшли з мікрорайону "Канал" у Часовому Яру Вчора, 3 липня, аналітики DeepState повідомили, що окупанти "повністю стерли" мікрорайон "Канал" в Часовому Яру. Окупація цього мікрорайону вартувало росіянам величезних втрат. При цьому вони фактично знищили усі багатоповерхівки у житловому масиві. Сьогодні в Інституті вивчення війни зазначили, що фіксується просування окупантів поблизу Авдіївки, в східній частині Часового Яру, та є тактичний успіх на Торецькому напрямку. Пізніше в ОСУВ "Хортиця" повідомили, що українські військові відійшли з мікрорайону "Канал" у Часовому Яру. Сили оборони зайняли більш вигідні позиції, але ворог продовжує тиснути.      
05.07.2024 — 11 — 242

Росіяни перетворили Часів Яр на тотальну руїну. Фото: Сухопутні війська України

Росіяни перетворили Часів Яр на тотальну руїну. Фото: Сухопутні війська України

Часів Яр перетворився на руїни: ЗСУ показали жахливі кадри. У мирному українському місті не залишилося жодної неушкодженої будівлі. В надважких умовах українська піхота продовжує героїчно стримувати ворога в Часовому Яру на Донеччині. Жахливі кадри з Часового Яру показав Telegram-канал Сухопутних військ ЗСУ. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA. Страшні фотографії показують, що у місті не залишилося жодної неушкодженої будівлі. "Часів Яр. Ще одне місто, яке росіяни перетворили на тотальну руїну", – йдеться у повідомленні. Нагадаємо, речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин підтвердив, що ЗСУ відійшли з мікрорайону "Канал" у Часовому Яру. Військові зайняли вигідніші позиції.
05.07.2024 — 7 — 276

У Дніпрі збільшилася кількість загиблих через удари РФ 3 липня і 28 червня

У Дніпрі збільшилася кількість загиблих через удари РФ 3 липня і 28 червня

У Дніпрі у лікарні цієї ночі померла жінка, поранена через вчорашній, 3 липня, російський обстріл. Крім того, на місці ворожого удару було виявлено тіло третьої жертви ворожої атаки, здійсненої 28 червня. "Вночі під завалами дніпровського будинку, який росіяни понівечили у п'ятницю, рятувальники виявили тіло жінки", - розповів чиновник. Про це пише РБК-Україна з посиланням на керівника Дніпропетровської обласної військової адміністрації (ОВА) Сергія Лисака. Про це повідомляють Контракти.UA. "Вночі під завалами дніпровського будинку, який росіяни понівечили у п'ятницю, рятувальники виявили тіло жінки", - розповів чиновник. Він уточнив, що це вже третя жертва тієї ворожої атаки по місту. "У лікарні померла 60-річна жінка, яка отримала поранення під час учорашньої атаки на місто. Загалом загинули шестеро людей", - йдеться в публікації глави ОВА у Telegram. Чиновник розповів, що сьогодні у Дніпрі оголошено траур за жертвами російських обстрілів. Удари РФ по Дніпру Нагадаємо, вранці 3 червня війська РФ завдали комбінованого удару по місту Дніпро, який атакували дронами та ракетами. Внаслідок атаки у Дніпрі спалахнуло декілька пожеж - був пошкоджений один з торгових центрів, автомобілі та АЗС. Станом на вечір було відомо про понад 50 постраждалих, а кількість загиблих була - 5 людей. Також повідомлялося, що 28 червня під час обстрілу Дніпра окупанти поцілили по житловій багатоповерхівці. Згідно з даними рятувальників, в одному із під'їздів будинку зруйновано квартири з 8 по 11 поверх. За минулими даними, було відомо про 2 загиблих та 12 постраждалих осіб, серед яких є дитина. Додамо, що президент Володимир Зеленський тоді після російського удару по Дніпру заявив про підготовку нових рішень для захисту громадян від терору та обстрілів з боку окупантів.  
04.07.2024 — 4 — 501

Удар по Харкову: окупанти поцілили по терміналу «Нової пошти». Кількість постраждалих зросла

Удар по Харкову: окупанти поцілили по терміналу «Нової пошти». Кількість постраждалих зросла

Кількість постраждалих внаслідок російського удару керованою авіаційною бомбою по Харкову зросла до 9. Окупанти влучили в термінал «Нової пошти».  Про це повідомив керівник обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. Пише hromadske.ua. Про це повідомляють Контракти.UA. Серед 9 людей, які зазнали травм, — 8-місячна дитина, жінка, решта — чоловіки. Загиблий чоловік був працівником поштового відділення. Росіяни влучили в автопарк. Там знищено 8 автівок, десятки пошкоджено.  В ОВА зауважили, що розбір завалів триває. На місці влучання могли перебувати 9 людей, їх шукають. Доповнено о 18:44. У «Новій пошті» розповіли, що всі працівники зміни сортувального відділення були у бомбосховищі і не постраждали. Але є постраждалі серед населення, а також водіїв вантажівок.  Термінал пошкоджений.
03.07.2024 — 5 — 785

В Дніпрі триває рятувальна операція на місці обстрілу: шукають ще двох людей

В Дніпрі триває рятувальна операція на місці обстрілу: шукають ще двох людей

Пошуково-рятувальні роботи на місці обстрілу Дніпра 28 червня досі тривають. Зниклими безвісти вважаються двоє людей. "Внаслідок ракетного удару загинула 1 особа, постраждало 12 осіб, з них 1 дитина) та врятовано 2 особи. Наразі вважаються зниклими безвісті ще 2 особи", - йдеться у повідомленні. Про це пише РБК-Україна з посиланням на ДСНС в Дніпропетровській області. Про це повідомляють Контракти.UA. Як зазначають рятувальники, пошуково-рятувальні роботи тривають. Обстріл Дніпра 28 червня російські війська обстріляли Дніпро. Окупанти атакували багатоповерхівку, зруйнувавши квартири з 8 по 11 поверх. На ранок, 29 червня, було відомо про 12 постраждалих, у тому числі вагітна та дитина, і одну жертву внаслідок обстрілу. Пізніше кількість постраждалих зросла до 13, а кількість зниклих безвісти зменшилася до двох.
30.06.2024 — 9 — 1520



Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36