Контракти.ua

715  —  19.05.15
«Нова пошта» – надійний та перевірений часом перевізник. Відгуки
«Нова пошта» – надійний та перевірений часом перевізник. Відгуки

З “Новою поштою” я співпрацюю досить давно (майже від самого початку заснування компанії). Колись я користувався послугами інших перевізників, але їх тарифи, швидкість доставки та оформлення документів мене не задовольняли.

Звичайно, що в мережі, як і про будь-що можна знайти різноманітні відгуки про Нову почту. Та як показав мій досвід, краще раз спробувати, щоб розвіяти сумніви.

“Нова пошта” має найбільшу в Україні мережу відділень, тому будь-який вантаж може бути без проблем перевезений з одного куточка нашої країни в інший. Що стосується надійності та якості роботи сервісу, то 99,6% посилок гарантовано доїжджають до адресата. Ці дані можна знайти у вільному доступу одразу на кількох сайтах.

Зручний графік роботи відділень дозволяє без проблем забрати посилку після закінчення робочого дня. В деяких випадках компанія практикує роботу своїх відділень у суботу, що суттєво виокремлює її на фоні конкурентів.

Я особисто відправив і отримав більше 60 посилок. Лише один раз з відправленням була проблема. Вона виникла через те, що співробітник компанії ненавмисно переплутав накладну на вантаж і посилка, яка мала бути відправлена в Кривий Ріг, приїхала в Запоріжжя. Але все було вирішено дуже оперативно і на наступний день мій партнер у Кривому Розі вже отримав вантаж, тому цей випадок можна легко кваліфікувати як невелику незручність. Більш того, переді мною вибачились та запевнили, що подібного більше не повториться. Дрібниця, але все одно приємно.

Сьогодні компанія пропонує своїм клієнтам широкий асортимент додаткових послуг. Серед них можна виокремити програму лояльності «Збільшуй можливості», яка дає змогу суттєво заощаджувати клієнтам на послугах компанії та в кілька разів збільшити швидкість оформлення та доставки вантажів. Більш того, “Нова пошта” регулярно розробляє для своїх постійних клієнтів різноманітні акції та спеціальні пропозиції. Якщо вам пощастить, то ви зможете зекономити до 60–70 відсотків на послугах компанії, тому, як бачите, ставати постійним клієнтом сервісу дуже вигідно. Я все це відчув на своєму власному прикладі, тому можу сміливо та впевнено про це казати.

Коли вас цікавить, як працює Нова пошта, відгуки допомагають. Вони можуть бути знайдені в інтернеті без суттєвих проблем. Я зі свого боку рекомендую цю компанію усім своїм товаришам та колегам. Я повністю задоволений співпрацею з нею та чекаю нових можливостей для її розширення. 

Статьи по теме
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну

Рінат Ахметов стверджує, що мирний договір із рф можливий тільки на умовах України, яка, зокрема, вимагає виведення російських військ і відновлення контролю над усіма захопленими територіями. Бізнесмен наголосив, що Україна бореться не тільки за свою свободу, а й за свободу всієї Європи. Рінат Ахметов подав позов до Європейського суду з прав людини проти росії, вимагаючи компенсації за грубі порушення його майнових прав під час неспровокованої військової агресії росії проти України.
02.09 — 399

Игристые из разных стран мира — названия и характеристики
Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.
29.04 — 385

Як урізноманітнити меню при ГВ?
Як урізноманітнити меню при ГВ?

Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.
06.03 — 344