Контракти.ua

4948  —  15.09.14
Цена нефти упала до рекордного минимума
Цена нефти упала до рекордного минимума

Цена нефти на мировых биржах устанавливает антирекорды стоимости. Сегодня утром нефть марки Brent продавали за $96,5 за баррель.

Это новый самый низкий показатель за последние несколько лет. 11 сентября цена нефти марки Brent опустилась до уровня $96,72 за баррель, что является минимальным показателем с 2 июля 2012. Российская нефть марки Urals продается на несколько долларов дешевле Brent, сообщает Радио Свобода.

Министерство финансов России заявило, что будет реагировать в случае падения цены нефти марки Urals существенно ниже $96 за баррель, заложенных в бюджет России, сообщают российские информагентства со ссылкой на министра финансов Антона Силуанова. По словам министра, падение цен на нефть связан с началом экспорта сырой нефти США и ростом добычи в Ливии.

Статьи по теме
Прибуток нафтової компанії в Індії, якою частково володіє
Прибуток нафтової компанії в Індії, якою частково володіє "Роснефть", скоротився вдвічі

Індійська компанія Nayara Energy, яка частково належить російській нафтовій компанії "Роснефть", повідомила про майже 50% падіння прибутку за вересневий квартал порівняно з попередніми трьома місяцями.
13.11.22 — 536

Немає доцільності. Мінфін виключає дефолт за внутрішніми боргами
Немає доцільності. Мінфін виключає дефолт за внутрішніми боргами

На сьогодні українська влада не бачить доцільності оголошувати дефолт за внутрішніми боргами.
03.08.22 — 676

Ціни на нафту впали нижче 100 доларів: що стало причиною
Ціни на нафту впали нижче 100 доларів: що стало причиною

Ціни на нафту знову впали у вівторок, 2 серпня, оскільки інвестори зіставили похмурі перспективи попиту на паливо з даними, що вказують на глобальний спад виробництва. Основні виробники нафти ОПЕК+ зустрічаються на цьому тижні, щоб вирішити, чи варто збільшувати пропозицію.
02.08.22 — 627