Контракти.ua

1285  —  10.07.14
У рамках ініціативи Nestlé з працевлаштування молоді стартувала програма практики «Яскраве літо з Nestlé»
У рамках ініціативи Nestlé з працевлаштування молоді стартувала програма практики «Яскраве літо з Nestlé»

Вперше Nestlé в Україні в рамках ініціативи з працевлаштування молоді впроваджує програму літньої практики для студентів вишів. Програма триватиме з 1 липня по 31 серпня.

За цей період учасники працюватимуть у п’ятнадцяти департаментах компанії, зокрема у маркетингу, логістиці, продажах, фінансах тощо. Молоді люди отримають перший досвід роботи в міжнародній корпорації за  спеціальністю або напрямком своїх професійних інтересів.

Анонсувавши програму «Яскраве літо з Nestlé», Nestlé в Україні отримала 1696 заявок, з яких було відібрано 100 кандидатів. Для проходження практики за результатами конкурсу обрано 27 фіналістів. Для того, щоб взяти участь в програмі, молодим людям необхідно було відзняти коротке відео, в якому розповісти чому вони б хотіли працювати в Nestlé та яка сфера роботи їм цікава.

Довідка:

Nestlé – найбільший виробник продуктів харчування у світі, що працює на засадах раціонального харчування та здорового способу життя. Штат компанії налічує 333 тисячі працівників. Nestlé належать 442 заводів у 121 країнах. Річний обсяг продажів Nestlé у світі сягнув у 2013 році 92,2 млрд. швейцарських фраків. Продукція Nestlé представлена на ринках напоїв, кондитерських виробів, кулінарних продуктів, дитячого і спеціального харчування, заморожених продуктів, морозива, готових сніданків, мінеральної та столової води, а також кормів для домашніх тварин. Крім виробництва продуктів харчування, Nestlé володіє акціями підприємств парфюмерно-косметичної  і фармацевтичної промисловості.

Nestlé розпочала свою діяльність в Україні у 1994 році з відкриття представництва. З тих пір компанія просуває такі міжнародні бренди, як NESCAFÉ, Nesquik, Nuts, Friskies, KitKat та ін. У 1998 році Nestlé S.A. придбала контрольний пакет акцій ЗАТ «Львівська кондитерська фабрика «Світоч». У травні 2003 року у Києві засновано ТОВ «Нестле Україна». У кінці 2003 року Nestlé S.A. придбала 100% акцій підприємства «Волиньхолдінг» (ТМ «Торчин»). В 2010 році Nestlé S.A. придбала ТОВ «Техноком», виробника продуктів швидкого приготування під ТМ «Мівіна».

Бізнес Nestlé в Україні представлений наступними напрямами: кава та напої, кондитерські вироби, кулінарія (холодні соуси, приправи, супи), продукти швидкого приготування, дитяче та спеціальне харчування, готові сніданки, корма для домашніх тварин, морозиво.

Статьи по теме
Телеканал «Україна» отримав звання «Лідер громадської думки» серед ТОП-50 українських компаній
Телеканал «Україна» отримав звання «Лідер громадської думки» серед ТОП-50 українських компаній

Телеканал «Україна» увійшов до ТОП-50 найкращих компаній 2021 року в Україні, за версією журналу «Влада та гроші», і отримав звання «Лідер громадської думки».
13.12.21 — 607

Канал «Україна» – лідер телеперегляду листопада
Канал «Україна» – лідер телеперегляду листопада

За підсумками листопада 2021 року, телеканал «Україна» посідає перше місце серед ТОП-6 загальнонаціональних каналів за основними аудиторіями, як у містах з населенням 50 тис.+, так і по всій Україні.
03.12.21 — 776

Юрій Сугак переміг у номінації «Найкращий головний редактор інформаційного телемовлення»
Юрій Сугак переміг у номінації «Найкращий головний редактор інформаційного телемовлення»

Найкращий головний редактор інформаційного телемовлення – нагороду у цій номінації здобув головний редактор «Новинної групи Україна» Юрій Сугак.
01.12.21 — 920