Контракти.ua

1334  —  27.04.14
Сепаратисти полонили трьох бійців «Альфи», - СБУ
Сепаратисти полонили трьох бійців «Альфи», - СБУ

Прокуратура Донецької області розпочала кримінальне провадження за фактом незаконного перешкоджання діяльності співробітників СБУ, яких  26 квітня було захоплено після збройного нападу.

Про це повідомили у прес-центрі СБУ.

«У Горлівці на співробітників СБУ зловмисники із зброєю вчинили збройний напад, перешкодили виконанню завдання та із застосуванням зброї захопили їх. Група співробітників СБУ в рамках кримінального провадження виконувала завдання по затриманню громадянина РФ, підозрюваного у вбивстві депутата В. Рибака», - зазначили в СБУ.

«Штаб антитерористичної операції зорієнтований на звільнення співробітників СБУ та затримання озброєних злочинців», - йдеться у повідомленні.

Як відомо, раніше російські ЗМІ заявили, що сепаратисти - ополченці у Донецькій області захопили трьох офіцерів підрозділу «Альфа» СБУ, яких готові обміняти на раніше затриманих своїх «однодумців».   Закривавлені чоловіки без штанів з перемотаними скотчем очима відповідають на питання російських ЗМІ. За даними ЗМІ, допит відбувається у захопленій сепаратистами будівлі СБУ в Слов'янську.

Cепаратисти продемонстрували посвідчення та жетони трьох українських офіцерів - майора Сергія Потемського, капітана Євгена Верінського і підполковника Ростислава Кіяшка, а також зброю, вилучену у захоплених співробітників СБУ.

Статьи по теме
Павлюк підтвердив, що у росіян є план захоплення Харкова і Сум
Павлюк підтвердив, що у росіян є план захоплення Харкова і Сум

У росіян справді є план можливого захоплення двох міст - Харкова і Сум. Але українські війська не знають, наскільки ці плани серйозні.
04.05 — 199

Окупанти перетворюють захоплені території на смітник: названо причини
Окупанти перетворюють захоплені території на смітник: названо причини

Окупанти мають проблеми із вивозом сміття через брак комунальників на захоплених територіях. Також ворог продовжує завозити на окуповані землі сміття із Росії.
02.04 — 199