Контракти.ua

13238  —  07.04.14
Ляшко звітує про ситуацію в Луганську: терористи планують штурм ОДА
Ляшко звітує про ситуацію в Луганську: терористи планують штурм ОДА

Кандидат у президенти Олег Ляшко у своєму Фейсбуці розповів про ситуацію, що зараз склалася у Луганську, куди він поїхав ще зранку.

«Я зараз у Луганську. Ситуація така. Терористи захопили у приміщенні управління СБУ орієнтовно 300 автоматів, 100 пістолетів, до 20 снайперських гвинтівок. Злочинці - переважно військові і колишні афганці, їх у приміщенні до 150 осіб. Зівак навколо будівлі ще чоловік 300. Серед терористів частина російських диверсантів, їх видає акцент і рублі, які вони мають. По периметру будівлі ще чоловік 10-15 з раціями і зі зброєю», - пише Ляшко.

При цьому, за його словами, у захопленому приміщенні СБУ досі не відключили електрику, воду тощо. Терористи вільно користуються комп'ютерами і мобільним зв'язком, координують свою діяльність із зовнішнім світом.

«На 17 годину понеділка заплановано перемовини керівництва області з лідерами терористів. Вони вмовлятимуть їх здати зброю і залишити приміщення. Я вважаю, що ніяких перемовин з терористами не повинно бути, треба їх знешкоджувати. Терористи зі зброєю - це небезпека для мирних громадян, тому завдання влади захищати людей», - зазначив політик.

За його інформацією, завтра-післязавтра терористи планують штурмувати обласну адміністрацію, потім проголошуватимуть створення Луганської республіки у складі Росії.

«Тому влада має діяти на випередження і не панькатися з терористами», - підсумував Ляшко.

Статьи по теме
МОЗ хоче відмовитися від інвалідності, тому що це не повертає людину до
МОЗ хоче відмовитися від інвалідності, тому що це не повертає людину до "економічного стану" – Ляшко

Реформування медико-соціальної експертної комісії вже ухвалили.
06.10.23 — 529

Військовий облік для жінок. Ляшко поставив крапку у питанні виїзду за кордон з 1 жовтня
Військовий облік для жінок. Ляшко поставив крапку у питанні виїзду за кордон з 1 жовтня

Українські жінки-медики та жінки-фармацевти можуть безперешкодно їхати за кордон, і правило про необхідність для них стати на військовий облік з 1 жовтня не привнесе змін в умовах виїзду, проте для деяких категорій обмеження все ж таки є.
28.09.23 — 392

Росія не погоджується на коридори для доставки ліків на окуповані території, - Ляшко
Росія не погоджується на коридори для доставки ліків на окуповані території, - Ляшко

Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко розповів, що вже півроку росіяни не дають можливості доставити медичні препарати в окуповані лікарні.
13.08.22 — 488