Контракти.ua

3827  —  11.03.14
На Сумщині виявили частину "чорної бухгалтерії" Межигір'я
На Сумщині виявили частину

Склад "чорної бухгалтерії", врятований самообороною та Автомайданом від знищення на Сумщині – це документація, звезена з Межигір'я.

Тонни паперів, датованих 2008-2013 роками, намагався спалити сторож приватного маєтку, що перебуває у володінні подружжя харківських бізнесменів.

Врятовані документи із написами "готівка" та касовими книгами без жодних печаток активісти передали фінансовим контролерам.

Документація, запевняють в податковій, свідчить про незаконне використання бюджетних коштів керівниками українських міст та областей.

Це фактично доказова база за кримінальними провадженням, розпочатим ще влітку.

"Проводиться вилучення документів, буде відкрито кримінальне провадження, прийматиметься рішення за даними документами, за ч.3 ст. 212 - ухилення від сплати податків", - повідомив Сергій Корнющенко, слідчий фінансових розслідувань Міндоходів у Сумській області.

За повідомленням ТСН.

Статьи по теме
Януковича і сина хочуть заочно заарештувати у справі про Межигір'я
Януковича і сина хочуть заочно заарештувати у справі про Межигір'я

Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) і Спеціалізована прокуратура просять Вищий антикорупційний суд заочно заарештувати колишнього президента Віктора Януковича та його сина Олександра. Цього разу у справі про Межигір'я.
28.07.21 — 560

Еще один приход на Сумщине присоединился к ПЦУ
Еще один приход на Сумщине присоединился к ПЦУ

В селе Гринченково Сумской области религиозная община святых Веры, Надежды, Любви и Софии присоединилась к ПЦУ.
25.09.19 — 810

Відкрито справу проти колишнього сумського губернатора
Відкрито справу проти колишнього сумського губернатора

Прокуратура відкрила кримінальне провадження проти голови Сумської обласної державної адміністрації, колишнього заступника голови Адміністрації Юрія Чмиря.
17.03.14 — 2209