Контракти.ua

5543  —  11.03.14
У "Укроборонпрому" новий голова
У

Голова Верховної Ради Олександр Турчинов Валентину Дрозд призначив в.о. генерального директора державного концерну "Укроборонпром".  

Відповідний указ № 276/2014 від 7 березня оприлюднено на сайті в.о. глави держави.

"Відповідно до ст.112 Конституції України постановляю: покласти на Дрозд Валентину Іванівну тимчасове виконання обов'язків генерального директора Державного концерну "Укроборонпром", - йдеться у тексті указу.

Дрозд з 11 лютого 2014 обіймає посаду заступника генерального директора Укроборонпрому з фінансово-економічних питань. Раніше вона також працювала в державній компанії з експорту та імпорту продукції і послуг військового та спеціального призначення "Укрспецекспорт".

Статьи по теме
Україна переходить до виготовлення боєприпасів за калібрами НАТО
Україна переходить до виготовлення боєприпасів за калібрами НАТО

Підприємства Укроборонпрому поступово переходять до виготовлення боєприпасів калібрів НАТО. Йдеться про 60-мм мінометні міни.
07.05 — 164

Укроборонпром заявив, що складатиме стрілецьку зброю за стандартами НАТО
Укроборонпром заявив, що складатиме стрілецьку зброю за стандартами НАТО

Акціонерне товариство "Українська оборонна промисловість" (Укроборонпром) заявило, що складатиме стрілецьку зброю відповідно до стандартів НАТО за ліцензійною угодою з Česká zbrojovka, яка є дочірньою компанією Colt CZ Group SE.
23.02 — 252

В
В "Укроборонпромі" заявили про серійне виробництво українських дронів, які летять на 1000 км

Державний концерн "Укроборонпром" запустив серійне виробництво нових ударних далекобійних безпілотників. Технічні та функціональні характеристики вітчизняних дронів вищі, ніж в іранських аналогів типу Shahed.
07.11.23 — 359